ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: “Τ’ Άη Γιωρκού” – Η συγκλονιστική ερμηνεία του Δημήτρη Μεσημέρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μοναδική ερμηνεία του ταλαντούχου Κύπριου μουσικού, παραμονή της γιορτής του πολιούχου και προστάτη του Παραλιμνίου, Αγίου Γεωργίου

Στιγμιότυπο 2022 04 25 11.06.52 exclusive

Με τη μοναδική ερμηνεία του Δημήτρη Μεσημέρη πραγματοποιήθηκε η δωρεάν συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου για την Κυριακή του Πάσχα.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην πλατεία του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου και ξεχώρισε η ερμηνεία του Δημήτρη Μεσημέρη με ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον ταλαντούχο κύπριο ερμηνευτή και τραγουδοποιό για το μουσικό πρόγραμμα, ενώ του ζήτησε να ερμηνεύσει το παραδοσιακό τραγούδι “Τ’ Άη Γιωρκού”, εφόσον τη Δευτέρα του Πάσχα, 25 Απριλίου 2022, τιμάται η κινητή εορτή του Αγίου Γεωργίου, πολιούχου και προστάτη του Παραλιμνίου.

Μαζί με τον Δημήτρη Μεσημέρη συμμετείχαν οι μουσικοί Ξένιος Παπασωφρονίου (μπάσο), Γιώργος Χατζηπαπάς (κλαρίνο, μπαγλαμάς και μπουζούκι), Χριστόδουλος Χριστοδούλου (βιολί), Πέτρος Παπακωνσταντίνου (ηλεκτρική κιθάρα) και Γιώργος Ζένιος (τύμπανα).