ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Το “αντίο” στον μικρό Ιάκωβο – “Τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα”

Στιγμιότυπο 2020 12 26 12.01.47 exclusive, Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Σε βαθύτατο πένθος βυθίστηκε το Παραλίμνι για τον μικρό Ιάκωβο, το 11χρονο παιδάκι που “έσβησε” ξαφνικά ανήμερα των Χριστουγέννων στο Παραλίμνι. Μέσα σε μερικές ώρες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από μηνύματα για το μικρό παιδί που “έφυγε” τόσο έξαφνα…

Ο νεαρός Ιάκωβος ήταν ποδοσφαιριστής κααδημιών της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και νωρίς σήμερα οι βυσσινί εξέδωσαν ανακοίνωση για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής

Η νενομισμένη νεκρότομη επί της σορού του άτυχου παιδιού ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 11 στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Ορθόδοξο Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα.

Υπενθυμίζεται ότι υπόθεση αιφνίδιου θανάτου διερευνά η Αστυνομία στο Παραλίμνι μετά τον θάνατο αγοριού ηλικίας 11 ετών τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4:45 το απόγευμα της Παρασκευής το αγόρι, ενώ βρισκόταν σπίτι του και έπαιζε με άλλα παιδάκια, έχασε τις αισθήσεις του.

Επί τόπου κλήθηκε παιδίατρος, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει τις αισθήσεις του χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο ο 11χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το αγόρι και προχώρησαν σε διασωλήνωση του, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ο 11χρονος απεβίωσε.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Οι ανακοινώσεις φίλων και οργανισμών

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Νέων Παραλιμνίου εκφράζει την τεράστια θλίψη και οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του μικρού Ιάκωβου που έφυγε τόσο άδικα και αδόκητα χθες, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο μικρός Ιάκωβος, όπως αναφέρεται, ήταν ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου αλλά και πιστός φίλος της ομάδας, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, με απίστευτη αγάπη προς αυτήν, γαλουχημένος από την οικογένειά του που τόσα πολλά προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα.

“Τα λόγια φτωχά, αναφέρει η ανακοίνωση, για να περιγράψουν τα συναισθήματα σε τέτοιες στιγμές. Ευχή μας, ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια.”

Αποφασίστηκε όπως οι σημαίες στο οίκημα θα κυματίζουν μεσίστιες για τις επόμενες 9 ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας όλων των ηλικιών θα αγωνιστούν στον επόμενο επίσημο τους αγώνα με μαύρα περιβραχιόνια αλλά και θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή.

Σε συνεργασία με την Επιτροπή διαχείρισης των Ακαδημιών, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν κι άλλες αποφάσεις που έχουν παρθεί προκειμένου να τιμηθούν αλλά και να κρατηθεί άσβεστη την μνήμη του μικρού Ενωσίτη.

“Καλό παράδεισο Αγγελούδι και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τη ψυχή μας για να βλέπεις την Ένωση σου από ψηλά και να χαίρεσαι”, καταλήγει η ανακοίνωση.

εικόνα Viber 2020 12 26 10 43 470 exclusive, Ένωση Νέων Παραλιμνίου εικόνα Viber 2020 12 26 10 43 47 exclusive, Ένωση Νέων Παραλιμνίου εικόνα Viber 2020 12 26 11 40 51 exclusive, Ένωση Νέων Παραλιμνίου εικόνα Viber 2020 12 26 11 45 39 exclusive, Ένωση Νέων Παραλιμνίου