Παραλίμνι: Τον τσάκωσαν να οδηγεί μεθυσμένος και με ναρκωτικά – Συνελήφθη 20χρονος

Οδηγούσε μεθυσμένος και με ναρκωτικά

photo 27 exclusive, αλκοόλη, Αστυνομία, Ναρκωτικά, οδηγός, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
Εικόνα Αρχείου

Στην σύλληψη άντρα ηλικίας 20 ετών ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και στην κατοχή του είχε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κάνναβη προέβησαν τις πρωινές ώρες της 17/6/24 μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα την 17/6/24 και ώρα 0330 ενώ μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι στα πλαίσια πρόληψης και καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος και αδικημάτων κατά περιούσιας ανέκοψαν μοτοποδήλατο το οποίο κινείτο ύποπτα. Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 20 χρονος βρετανός, άνεργος, μόνιμος κάτοικος Παραλιμνίου ο οποίος στην θέα της αστυνομίας άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα ενώ μύριζε έντονα αλκοόλ.

Ο 20 χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 30 mg αντί 9 mg ενώ σε έρευνα που ακολούθησε τόσο στο μοτοποδήλατο όσο και στην κατοχή του εντοπίστηκε μέσα σε τσαντάκι μέσης που φορούσε ένα νάιλον σακουλάκι το οποίο περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβη βάρους 2,0057 γραμμαρίων και συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα.

Εναντίον του 20 χρόνου εκδόθηκε πρόστιμο ύψους 250 ευρώ για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης ενώ για την κατοχή της κάνναβης κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Αστυνομικός σταθμός Παραλιμνίου και ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διερευνούν τις υποθέσεις.