ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Τρείς 16χρονες εκσφενδονίστηκαν από ανοιχτό πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου – Σοβαρά η μία

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν συχνές καταγγελίες στην Αστυνομία ότι στον χώρο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, νεαρά άτομα συγκεντρώνονται τις νύχτες και εμπλέκονται σε "κόντρες", εκτελώντας διάφορες επικίνδυνες επιδείξεις με τα οχήματά τους.

photo 4 exclusive

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το Σάββατο στο «Τάσος Μαρκου» στο Παραλίμνι, με εμπλεκόμενους ανήλικους.

Οι τρείς ανήλικες καθόντουσαν στο πορτ-μπαγκάζ και το είχαν ανοιχτό. Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό εκσφενδονίστηκε. Και οι τρείς τραυματίστηκαν, με τη μία 16χρονη να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η απόφαση των ίδιων και των φίλων τους να κάνουν μια άσυνείδητη κίνηση με το όχημά τους οδήγησε σε σοβαρό τραυματισμό μιας 16χρονης και ελαφρύτερους τραυματισμούς για τους άλλους δύο ανήλικους.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 11 το βράδυ στο χώρο στάθμευσης του σταδίου «Τάσος Μάρκου». Η ανήλικη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό πλαγιολίσθησε και χτύπησε σε μεταλλικό πάσσαλο. Ως αποτέλεσμα, οι τρεις 16χρονες εκσφενδονίστηκαν, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αμμόχωστου. Η μία από αυτές υπέστη κάταγμα κρανίου και επισκληρίδιο αιμάτωμα, με τους επί καθήκοντι ιατρούς να κρίνουν αναγκαία τη μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται στο Νευροχειρουργικό Τμήμα. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Το σοβαρό τροχαίο διερευνά ο Αστυνομικό Σταθμός Παραλιμνίου και το Τμήμα της Τροχαίας Αμμοχώστου.