ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ζητεί δημοψήφισμα για συνενώσεις ο αντιδήμαρχος Αβραάμ Μουλαζίμης Αμερικάνος

«Δεν αποδεχόμαστε ενοποίηση - Άμεσα σε δημοψήφισμα - Το Παραλίμνι ανήκει στους Παραλιμνίτες»

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 02 09T204927.205 exclusive, Αβραάμ Μουλαζίμης (Αμερικάνος), Μεταρρύθμιση Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου, Αβραάμ Μουλαζίμης Αμερικάνος μέσω ανάρτησης του πριν λίγο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ζητεί δημοψήφισμα σχετικά με την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει, λόγο πρέπει να έχουν οι Δημότες και όχι το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέροντας ότι “Από τους δημότες του Παραλιμνίου παραλάβαμε Δήμο Παραλιμνίου και όχι ενοποιημένο Δήμο”.

Ο Αντιδήμαρχος όπως και ακόμα 4 δημοτικοί Συμβούλοι στηρίζουν την διατήρηση της αυτονομίας του Δήμου Παραλίμνίου

Διαβάστε επίσης: Δήμος Παραλιμνίου: Σε δύο στρατόπεδα για μεταρρύθμιση τοπικής αυτοδιοίκησης

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Παραλιμνίου, Αβράαμ Μουλαζίμη Αμερικάνου:

Δημοψήφισμα εδώ και τώρα
Οι Δημοτες πρέπει να έχουν τον λόγο και όχι το Δημοτικό Συμβούλιο. Να γίνει δημοψήφισμα και να αποφασίσει όλος ο κόσμος του Παραλιμνίου. Από τους δημότες του Παραλιμνίου παραλάβαμε Δήμο Παραλιμνίου και όχι ενοποιημένο Δήμο.
Με αυτή την εντολή έχουμε εκλεγεί. Έχουμε εκλεγεί ως Δήμος Παραλιμνίου και όχι ως ενοποιημένος Δήμος. Συνεπώς για να αλλάξει αυτή η εντολή που πήραμε απο τους Δημότες απαιτείται δημοψήφισμα και όχι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Εκτός των άλλων είδαμε τι έγινε με τις Συνεργατικες. Ενοποιηθηκαν και εξαφανιστηκαν. Ειναι αυτό που θέλουμε; Είμαστε απο τους ποιο ευρωστους Δήμους και θέλουμε να ενωθούμε χωρίς δημοψήφισμα για να εξαφανιστουμε όπως έγινε και με τις Συνεργατικες;
Θέλουμε να χάσουμε την ταυτότητα μας;
Και εγώ αλλά και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε καμία των περιπτώσεων δεν αποδεχόμαστε την ενοποίηση. Σε καμία των περιπτώσεων δεν παραλάβαμε Δήμο Παραλιμνίου για να παραδώσουμε ενοποιημένο Δήμο. Θα πρέπει να πάμε άμεσα σε δημοψήφισμα. Η απόφαση ανήκει στους Παραλιμνιτες.