ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Αυτά είναι τα αίτια θανάτου του 50χρονου σε τροχόσπιτο

nosokomeioammochostou Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Σε έμφραγμα μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του Παναγιώτη Ιωάννου 50 χρόνων από τη Λευκωσία, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός από τη σύζυγο του, στο τροχόσπιτο με το οποίο έκαναν διακοπές στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Διαβάστε επίσης:
– ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου 50χρονου που βρέθηκε νεκρός σε τροχόσπιτο
– ΠΡΩΤΑΡΑΣ: 50χρονος βρέθηκε νεκρός σε τροχόσπιτο

Τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 50χρονου διενήργησε σήμερα ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και σύμφωνα με τα πορίσματα ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε έμφραγμα μυοκαρδίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Ιωάννου 50 χρόνων από τη Λευκωσία, εντοπίστηκε χθες το πρωί νεκρός από τη σύζυγο του στο τροχόσπιτο με το οποίο έκαναν διακοπές στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 09:30 χθες την Πέμπτη 16/8 λήφθηκε πληροφορία για νεκρό άτομο στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι από έρευνες διαπίστωσαν ότι ο 50χρονος μαζί με τη σύζυγο του έκαναν διακοπές στο τροχόσπιτο τους που ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην παραλιακή περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.

Ο νεκρός είναι ο Παναγιώτης Ιωάννου, 50 χρόνων από τη Λευκωσία. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας δεν διαπιστώθηκαν οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 50χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Famagusta.News / ΚΥΠΕ