ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Έρχεται η ομορφότερη γιορτή της Άνοιξης

Anthestiria Ανθεστήρια Αμμοχώστου, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Η ομορφότερη γιορτή της Άνοιξης για άλλη μια χρονιά έρχεται στο Παραλίμνι. Ο Δήμος Παραλιμνίου και ο Δήμος Αμμοχώστου συνδιοργανώνουν για πρώτη χρονιά από κοινού στις 5 Μαΐου στον Πρωταρά τα Ανθεστήρια Αμμοχώστου.

Η παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της λεωφόρου Ξενοδοχείων θα ξεκινήσει από το τέρμα της λεωφόρου Πρωταρά με κατεύθυνση τη Δημοτική Πλατεία Λεύκολλα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις μετά το πέρας της παρέλασης.

Η λαμπρή τελετή για τα “Παναθήναια” θα πραγματοποιηθεί από μέλη του Πολιτιστικού Εργαστηρίου “Παρά τη Λίμνη” με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Ιωάννας Μάρκου.

Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με όμορφες μελωδίες της Άνοιξης από την Μαντολινάτα Δήμου Παραλιμνίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΑΝΑΔΥΣΗ” καθώς και φαντασμαγορικό πρόγραμμα από τη Σχολή Χορού Μαρίας Θαλασσινού με τη φιλική συμμετοχή της Σχολής χορού STEPS του Κωνσταντίνου Ελευθερίου.

Επίτιμη καλεσμένη και Πριγκίπισσα της Άνοιξης η Άντρη Τσαγγαρίδου, Σταρ Κύπρος 1974, στον 1ο Διαγωνισμό Ομορφιάς του νησιού “Η κολόνα του Βαρωσιού”.

Famagusta.News