ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και μεθυσμένος – Προκάλεσε τροχαίο

Ανετράπη το όχημά του - Έβαλε σε υποψίες τους Αστυνομικούς οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και μεθυσμένος

1564477605 cyprus police exclusive, Αστυνομία

Μεθυσμένο και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών εντόπισαν τα μέλη της Αστυνομίας 30χρονο ο οποίος προκάλεσε, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, μόνος του τροχαίο με αποτέλεσμα το όχημά του να ανατραπεί στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη 17 Μαρτίου, γύρω στις 6:20 το πρωί, 30χρόνος κάτοικος Λάρνακας, ενώ οδηγούσε το όχημά του στην λεωφόρο Πρωτάρα – Κάβο Γκρέκο στο Παραλίμνι σε κάποιο σημείο το δρόμου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυριστεί και να ακινητοποιηθεί εκτός του δρόμου.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου όπου εντόπισαν τον οδηγό του οχήματος ο οποίος δεν είχε τραυματιστεί ενώ στο όχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Ηγέρθησαν υποψίες οτι ο οδηγός οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και από προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ που υποβλήθηκε βρέθηκε θετικός.

Επιπρόσθετα του διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης με ένδειξη 93 mg αντί 9 mg.

Από τον οδηγό λήφθηκε δείγμα σάλιου για τελικό έλεγχο ναρκοτέστ το οποίο θα σταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Σε σχέση με την οδήγηση του οχήματος υπό την επήρεια αλκοόλης, θα γίνει άμεση καταχώριση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου σήμερα 18/3/22.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.