Η Πρώτη Κυρία φτιάχνει ραβιόλες για το ΚΕΠΑ στο Παραλίμνι! (εικόνες)

Στιγμιότυπο 2018 02 13 16.24.16 ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Σήκωσε κυριολεκτικά τα μανίκια και έφτιαξε ραβιόλες η Πρώτη Κυρία σήμερα στο ΚΕΠΑ στο Παραλίμνι!

Η Πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος” στο Παραλίμνι και συγκεκριμένα τη Σχολή Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες “ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ”, συνοδευόμενη από τον Σάββα Τσίβικο της “Cyprus Children Fund USA”.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ξεναγήθηκαν στους χώρους της Σχολής Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και συζήτησαν με τους θεραπευτές και το προσωπικό. Ο κ. Τσίβικος παρέδωσε οικονομική εισφορά εκ μέρους του “Cyprus Children Fund USA” στον πρόεδρο του “Φάρου Ζωής” κ. Τάκη Κυθραιώτη.

Ακολούθως ξεναγήθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο και στην κουζίνα του ΚΕΠΑ και συναντήθηκαν με τις εθελόντριες και τους εργαζόμενους του Ιδρύματος. Η κ. Αναστασιάδου δε δίστασε να βοηθήσει στην κουζίνα του ΚΕΠΑ και συγκεκριμένα στην παρασκευή των παραδοσιακών ραβιόλων.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης του ΚΕΠΑ και ξεναγήθηκε από τη διευθύντρια, Χρυστάλλα Μαυρουδή Χαραλάμπους. Συνομίλησε με τους ενοίκους και το προσωπικό και η γιαγιά Αντριανού της είπε μερικά τσιαττιστά για να την καλωσορίσει.

Τέλος αφού ξεναγήθηκε και στους εξωτερικούς χώρους, (Κηποθέατρο, Αθλητικός Χώρος και Παιχνιδότοπος), παρέλαβε ως αναμνηστικό δώρο την εικόνα της Αγίας Υπομονής από την πρόεδρο του ΚΕΠΑ πρεσβυτέρα Ανδρούλα Χαραλάμπους Παπαευέλθοντος.

Σημειώνεται πως με την ευκαιρία της εβδομάδας της Τυροφάγου, οι εθελοντές και εθελόντριες του ΚΕΠΑ παρασκευάζουν ραβιόλες τις οποίες διαθέτουν στη συνέχεια προς πώληση για ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Κέντρου και των προγραμμάτων του.

Δείτε τις εικόνες:

andri anastasiadi8 ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά andri anastasiadi7 ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά andri anastasiadi6 ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά andri anastasiadi5 ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά andri anastasiadi4 ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά andri anastasiadi3 ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά andri anastasiadi2 ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά andri anastasiadi1 ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά andri anastasiadi ΑΝΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, Εθελοντισμός, ΚΕΠΑ, Νέα Αμμοχώστου, Φιλανθρωπικά

Famagusta.News