Ψηλά στις προτιμήσεις των Κύπριων παραθεριστών οι εξοχικές κατοικίες

Ο Πρωταράς έχει την τιμητική του τον Αύγουστο!

Protaras resort area Advertorial, Giovani, Επιχειρήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Ο Αύγουστος ήταν και θα είναι πάντα ο κατεξοχήν μήνας των διακοπών! Οι παραλιακές περιοχές του νησιού μας φιλοξενούν αυτές τις μέρες μεγάλο αριθμό παραθεριστών, οι οποίοι αφήνουν πίσω τις έγνοιες και εντάσεις της καθημερινότητας και αναζητούν δροσιά στη θάλασσα, απολαμβάνοντας στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μαζί με την οικογένεια και φίλους. Περιοχές με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, όπως ο Πρωταράς και η Αγία Νάπα, ανέκαθεν αποτελούσαν δημοφιλή προορισμό για τους Κύπριους ταξιδιώτες. Ειδικά φέτος, όμως, λόγω των περιορισμένων αφίξεων τουριστών, τα παραθαλάσσια τουριστικά θέρετρα θα φιλοξενούν σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα ντόπιους.

Τα καταγάλανα νερά του Πρωταρά και οι υπηρεσίες που προφέρουν οι οργανωμένες παραλίες -μπαράκια, εστιατόρια, θαλάσσια σπορ και παράκτιες κρουαζιέρες- κατατάσσουν την περιοχή ως top τουριστικό προορισμό. Η επιλογή ενός άνετου και φιλόξενου χώρου διαμονής αποτελεί προτεραιότητα για κάθε ταξιδιώτη που θέλει να βιώσει μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών. Τα τελευταία χρόνια πολλοί ντόπιοι και ξένοι που επισκέπτονται την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, διαμένουν σε εξοχικές κατοικίες οι οποίες προσφέρουν πληθώρα ανέσεων. Με ιδιωτική πισίνα, κήπο, roof garden, εξωτερικούς χώρους για barbeque, σύστημα home cinema, γρήγορο διαδίκτυο και άλλες υποδομές και διευκολύνσεις οι πολυτελείς επαύλεις μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία.

Από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα της ενοικίασης εξοχικού για τις καλοκαιρινές διακοπές, αποτελεί η ευελιξία που προσφέρει σε ότι αφορά τις κοινωνικές επαφές και το απόλυτα ελεύθερο πρόγραμμα. Όσοι θέλουν να αποφύγουν την πολυκοσμία και να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, στην ιδιωτική τους πισίνα με ασφάλεια, η επιλογή εξοχικής κατοικίας είναι η ιδανικότερη.

Δεν είναι λίγες εξάλλου οι περιπτώσεις που η διαμονή σε εξοχική κατοικία για ολιγοήμερες διακοπές κατέληξε σε αγορά. Η αξιοποίηση του χώρου καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για οικογενειακές και φιλικές συναθροίσεις, καθιστούν ελκυστική την απόκτηση παραθεριστικής κατοικίας. Επιπλέον, υπάρχει πάντα η δυνατότητα ενοικίασης του χώρου για όσο διάστημα δεν χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες, προσφέροντας επιπλέον εισόδημα.

rentals villas2let Advertorial, Giovani, Επιχειρήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Πρωταράς

Ο Όμιλος Giovani μέσω της υπηρεσίας Villas2Let (www.villas2let.com.cy), σας παρέχει τη δυνατότητα, ακόμη και τώρα, να επιλέξετε την έπαυλη που σας ταιριάζει για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Αν και τα εξοχικά φέτος έχουν γίνει ανάρπαστα, πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για τους ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής.

Όσοι δε σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσετε διαμέρισμα ή κατοικία στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου μπορείτε να δείτε την πληθώρα επιλογών που σας προσφέρει ο Όμιλος στην ιστοσελίδα https://info.giovani.com.cy/properties.

Famagusta.News