ΠΥΡΙΛΛΗΣ: Δεν διεκδικεί Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου Αμ/στου

Καλεί τους πολίτες να μην του δίνουν τη ψήφο τους σε σχετικές δημοσκοπήσεις

exclusive, Δήμαρχος Παραλιμνίου, Επαρχιακό Συμβούλιο Αμμοχώστου, Θεόδωρος Πυρίλλης

Δεν προτίθεται να διεκδικήσει την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου Αμμοχώστου ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης, σύμφωνα με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αφορμή για την πιο κάτω ανάρτηση φαίνεται ότι στάθηκαν διαδικτυακές δημοσκοπήσεις αναφορικά με τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου Αμμοχώστου, που είχαν ως επιλογή και τον Δήμαρχο Παραλιμνίου.

Ο κ. Πυρίλλης θέλησε να τονίσει πως δεν προτίθεται να διεκδικήσει την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου, και κάλεσε τους πολίτες να μην τον στηρίζουν με την ψήφο τους σε διαδικτυακές και άλλες δημοσκοπήσεις, σχετικά με το πιο πάνω θέμα.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Έχει υποπέσει στην αντίληψή μου ότι ήδη έχουν ξεκινήσει διάφορες διαδικτυακές δημοσκοπήσεις αναφορικά με την θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

Με την παρούσα ανάρτηση, θα ήθελα να ενημερώσω τους πάντες ότι δεν προτίθεμαι να διεκδικήσω την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου.

Συνεπώς, καλώ τους πολίτες να μην μου δίνουν τη ψήφο τους σε διάφορες διαδικτυακές ή άλλες δημοσκοπήσεις σχετικές με το θέμα.

Σας ευχαριστώ θερμά.