Πυρίλλης σε Αναστασιάδη: “Δώσατε δείγματα κορυφαίου πολιτικού”

Στιγμιότυπο 2018 02 12 18.35.51 Θεόδωρος Πυρίλλης, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, Προεδρικές Εκλογές 2018

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου στον Πρέοδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη με την ευκαιρία της επανεκλογής του.

Στην επιστολή εκφράζονται τα θερμά συγχαρητήρια για την επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώ ο Δήμαρχος Παραλιμνίου δεν παραλείπει να ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολό του έργο.

“Η επανεκλογή σηματοδοτεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, την κορύφωση μιας πραγματικά λαμπρής πολιτικής σταδιοδρομίας, με κυπριακές και διεθνείς προεκτάσεις. Η μέχρι τώρα εξαίρετη πορεία σας, συνεχίζεται, για τη διάσωση της οικονομίας του τόπου μας, οι αγώνες σας για ισονομία και ισοπολιτεία ως βασικοί πυλώνες της Δημοκρατίας καρποφόρησαν επιτυχώς.”

Όσον αφορά στο Κυπριακό πρόβλημα, η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας ότι “οι χειρισμοί στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού αποτέλεσαν και αποτελούν εγγύηση για το μέλλον της Κύπρου. Το στρατηγικό σχέδιο και οι πολιτικές επιδιώξεις επί του Κυπριακού, προσβλέπουν σε μια λειτουργική και βιώσιμη λύση, η οποία θα επανενώσει τον λαό και τη χώρα μας και θα διασφαλίζει το καλύτερο μέλλον για όλους τους πολίτες της.”

Απτά δείγματα κορυφαίου Σύγχρονου Ευρωπαίου Πολιτικού που υπερασπίζεται με πάθος τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες του Ευρωπαϊκού Οράματος, έχει δώσει σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Νίκος Αναστασιάδης, ενώ καταλήγει εκφράζοντας ευχαριστίες ως Τοπική Αυτοδιοίκηση της επαρχίας Αμμοχώστου για τη στήριξη και την αγαστή συνεργασία των τελευταίων 5 χρόνων. Τέλος, αναφέρεται ότι αναμένεται η συμπαράσταση και η βοήθειά της Κυβέρνησης στο έργο του Δήμου Παραλιμνίου, και για την επίλυση των θεμάτων που ταλανίζουν την επαρχία, και για την ποιοτική αναβάθμισή των υποδομών της και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Famagusta.News