Σήμερα στον Πρωταρά το πρώτο τουρνουά Beach Tennis

791DB15E 8BD6 4E6F 9345 237FC3A4BB08 Beach Tennis, Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου, Πρωταράς

Η Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου πρωτοτυπεί και πάλι! Μετά από τις υπέροχες διοργανώσεις και τις μοναδικές ιδέες που υλοποιούν τα μέλη της, όπως τα συνέδρια για γονείς και εκπαιδευτικούς, το MoonWalk, αλλά και τις θεατρικές παραστάσεις του θεατρικού ομίλου «Θεατρόνια», αυτή τη φορά επανέρχεται με άλλη μία ξεχωριστή διοργάνωση που σίγουρα θα αγαπηθεί.

Το αγαπημένο σπορ του καλοκαιριού, ο πιο χαρακτηριστικός ήχος του «τάκα-τούκα» που ακούς σε κάθε παραλία σε Κύπρο και Ελλάδα, μετατρέπεται φέτος χάρη στη Νεολαία του Παραλιμνίου σε ανοιχτό τουρνουά και μας καλεί να συμμετάσχουμε σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα στις ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις Beach Tennis στην παραλία της Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά.

Θα υπάρχουν μεγάλα βραβεία για τους δύο πρώτους κάθε κατηγορίας (Division 1 & Division 2) καθώς και για τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Βρες περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ

Χορηγός Επικοινωνίας: Famagusta.News

5721E83D E9B9 4D01 84CC 02CF893672F4 Beach Tennis, Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου, Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου, Πρωταράς