Σπουδαία νίκη με ανατροπή για την ΕΝΠ – Κέρδισε 2-1 την Νέα Σαλαμίνα

Σε μπελάδες μπαίνει η Νέα Σαλαμίνα που παρέμεινε στη 10η θέση

b vik 8523 Ένωσις Νέων Παραλιμνίου, ποδοσφαιρικη ομαδα, Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Αμμόχωστος, με την Ένωση να καταφέρνει να φύγει με τη νίκη και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Συγκεκριμένα, σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλεί-οφ, η ομάδα του Παραλιμνίου κέρδισε την Νέα Σαλαμίνα με 2-1. Το σκορ άνοιξε για τους «ερυθρόλευκους» ο Καμισοκό (26’), ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το σκορ με τους Γκαντό (65’) και Φελίπε (85’), ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αξίζει αναφοράς ότι οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 9’ με δέκα ποδοφαιριστές, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Βαρέλα.

Με αυτή τη νίκη η 11η Ένωση πλησίασε τον σημερινό της αντίπαλο στους δύο βαθμούς και πήρε νίκη ανάσα στη προσπάθεια της να μείνει στη κατηγορία. Σε μπελάδες μπαίνει η Νέα Σαλαμίνα που παρέμεινε στη 10η θέση.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ενδεκάδες:

Νέα Σαλαμίνα (Σ. Δαμιανού): Βεσελόφσκι, Σεργίου, Καμισοκό, Βαρέλα, Ντανίλο, Βάγκνερ (71′ Ντουβεντρού), Οσέι (28′ Μουστιβάρ), Τσουκαλάς, Νικολάου, Χριστοφόρου, Κονφέ.

ΕΝΠ (Κ. Φερέρ): Γκατσέφσκι, Μπάρνι, Λουσέρο (46′ Γκαντό), Ντένινγκ, Θεοδώρου (46′ Ιρέπ), Μπαρμπόσα, Κοτσώνης (76 Κυριάκου), Πανός (62′ Μαρκόφσκι), Μπάλαζιτς, Φελίπε, Νγκο.

Σκόρερ: 26′ Καμισοκό / 65′ Γκαντό, 85′ Φελίπε.

Κίτρινες: 78′ Νικολάου / 13′ Πανός, 38′ Ντένινγκ.

Κόκκινες: 9′ Βαρέλα / –

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου.

Πηγή: 24sports