“Τα εύκολα θύματα του Πρωταρά” – Ανάρτηση ιδιοκτήτη μπαρ για βαρύ πρόστιμο

Καλείται να πληρώσει πρόστιμο οκτώ χιλιάδων ευρώ για παραβίαση των μέτρων από τους θαμώνες

Στιγμιότυπο 2020 08 02 16 Coronavirus, Nea Ammochostos, Πρωταράς

Καυστική ήταν η ανάρτηση του ιδιοκτήτη του ομίλου εταιρειών στον οποίο ανήκει το μπαρ στο κέντρο του Πρωταρά στο οποίο χθες βράδυ επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο ύψους οκτώ χιλιάδων ευρώ για μη τήρηση των μέτρων από τους θαμώνες.

Σε ανάρτησή του ο ιδιοκτήτης αναφέρει χαρακτηριστικά: “για το θεαθήναι και το εύκολο θύμα! Εμείς είμαστε υπέρ των μέτρων και τον σεβασμό των συνανθρώπων μας. Το να τηρείς τα μέτρα, τις αποστάσεις, να έχεις κόσμο όσο και το όριο και να παίρνεις πρόστιμο γιατί δεν κάθονται, όχι γιατί χορεύουν, γιατί δεν κάθονται, τότε τι μπορεί να πεις.”

Στιγμιότυπο 2020 08 02 16 50 51 Coronavirus, Nea Ammochostos, Πρωταράς

Η συγκεκριμένη ανάρτηση του ιδιοκτήτη σε συνδυασμό με εικόνες που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μπαράκια σε άλλες επαρχίες στα οποία φαίνονται οι θαμώνες να διασκεδάζουν όρθιοι, προκάλεσε την αγανάκτηση και άλλων επιχειρηματιών της περιοχής. Μάλιστα, δεύτερος επιχειρηματίας, ο οποίος καλείται να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων ευρώ, σε ανάρτησή του αναφέρει: “Τα εύκολα θύματα του Πρωταρά. Να κλείσουμε να πάμε σπίτια μας αφού έτσι θέλετε κύριοι…”

Διαβάστε επίσης: ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πρόστιμο 8.000€ σε μπαράκι γιατί… χόρευαν οι θαμώνες!

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία εξέδωσε χρηματικό εξώδικο πρόστιμο ύψους 8 χιλιάδων ευρώ σε ιδιοκτήτη υποστατικού στον Πρωταρά το οποίο βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο ξενοδοχείων του Πρωταρά, για παραβίαση του περί Λοιμοκαθάρσεως νόμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία “εντός του υποστατικού υπήρχαν ιστάμενοι πελάτες, οι οποίοι χόρευαν, κάτι που απαγορεύεται στο πλαίσιο των μέτρων για αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.”

Συνολικά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου 206 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 10 καταγγελίες.

Οι τρεις καταγγελίες έγιναν σε υποστατικά και οι επτά σε πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα σε δύο υπαλλήλους υποστατικών, σε τέσσερις πελάτες και σε ένα επιβάτη λεωφορείου που δεν έφεραν προστατευτική μάσκα προσώπου.

Famagusta.News