Θρηνεί το Παραλίμνι – Στα λευκά το τελευταίο αντίο στην 23χρονη Ανδρονίκη Παρασκευά

Λεπτομέρειες για την κηδεία της άτυχης Ανδρονίκης Παρασκευά που έχασε άδικα τη ζωή της στην άσφαλτο

ερτυηθξκ exclusive, Ανδρονίκη Παρασκευά, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, θανατηφόρο Tροχαίο, Κηδεία

Αύριο Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 στις 11 το πρωί θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης Ανδρονίκης Παρασκευά που έχασε άδικα τη ζωή της στην άσφαλτο σε τροχαίο δυστύχημα στις 11:30 της Δευτέρας στον δρόμο Σωτήρας – Λιοπετρίου, όταν το όχημα που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε μετωπικά με λεωφορείο του ΟΣΕΑ. Από την σύγκρουση σώθηκε το τριών χρόνων κοριτσάκι της το οποίο βρισκόταν προσδεμένο σε παιδικό κάθισμα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Παραλίμνι. Παράκληση της οικογένειας είναι να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την κορούλα της.

Οι λεπτομέρεις του δυστυχήματος

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Αμμοχώστου Στήβ Θεοδούλου, τόσο η 23χρονη, όσο και η 3χρονη κόρη της από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι έφεραν ζώνες ασφαλείας.

Από τις αρχικές έρευνες φαίνεται ότι το όχημα που οδηγούσε η 23χρονη κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 23χρονη δανείστηκε το όχημα από φιλικό της πρόσωπο για να μεταφέρει το παιδί της στον γιατρό.

Στο Νοσοκομείο διακομίστηκε νπροληπτικά το 3χρονο κοριτσάκι της το οποίο, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της σύγκρουσης, το κοριτσάκι καθόταν σε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά ο 40χρονος οδηγός του λεωφορείου και τέσσερις επιβαίνοντες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Σύμφωνα με την αστυνομία στον οδηγό διενεργήθηκε και έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία συνεχίζει τις εξετάσεις στη σκηνή, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της 23χρονης αναμένεται να καταδείξει και τα ακριβή αίτια θανάτου της.