Το Παραλίμνι φόρεσε τα γιορτινά του (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση του Δήμου Παραλιμνίου - Επαναπρογραμματισμός συναυλίας με Ελευθερία Ελευθερίου

photo 7 exclusive, Φωταγώγηση, Χριστούγεννα, χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση

Σε μια λιτή εκδήλωση το απόγευμα της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου πραγματοποίησαν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και του γιορτινού διακόσμου του Δήμου Παραλιμνίου.

Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με διαφοροποιημένο πρόγραμμα, ένεκα της αναβολής της προγραμματισμένης για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 εκδήλωσης φωταγώγησης, εξαιτίας της κίτρινης προειδοποίησης που εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου.

Στη λιτή εκδήλωση το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αχερίτου κ. Μιχάλης Καούνας. Παρών ήταν, επίσης, και ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Αμμοχώστου, κ. Αδάμος Λοΐζου, καθώς η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στον Δήμο Παραλιμνίου, πραγματοποιείται διαχρονικά στο πλαίσιο της Παγκύπριας Εκστρατείας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της ΑΗΚ, “Δώσε Φως σε Μια Ζωή”.

🎄 Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση Δήμου Παραλιμνίου

Ο Δήμος Παραλιμνίου θα έχει φέτος τη δικιά του Χριστουγεννιάτικη πλατεία. Από τις 2 Δεκεμβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών, ο κεντρικός χώρος στάθμευσης της πλατείας Αγίου Γεωργίου έχει μετατραπεί σε μία Χριστουγεννιάτικη Πλατεία. Στον χώρο έχουν τοποθετηθεί περίπτερα από τα οποία θα σερβίρονται διάφορα εδέσματα ενώ γύρω από το πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει στηθεί ένα μικρό λούνα-παρκ όπου μπορούν να διασκεδάζουν τα μικρά παιδιά.

Στον χώρο θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις κάθε Σαββατοκύριακο και θα περιλαμβάνουν μουσικοχορευτικές παραστάσεις, συναυλίες, δραστηριότητες για παιδιά και άλλα.

Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας της Χριστουγεννιάτικης πλατείας θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου όπου από τις 12 μέχρι και τις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μουσικό live link με το Politia FM.

Θα ακολουθήσει μουσική συναυλία και χορευτικό πρόγραμμα.

Πιο αναλυτικά, οι εκδηλώσεις στη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα 2 και 3, 9 και 10, και 16 και 17 Δεκεμβρίου καθώς και το Παρασκευο-Σάββατο 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Θα υπάρχουν, επίσης, παράλληλες εκδηλώσεις τα Σαββατοκύριακα με διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών και παιδικές παραστάσεις στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παραλιμνίου.

Σύντομα, θα ανακοινωθεί και η νέα ημερομηνία στην οποία θα πραγματοποιηθεί εξ αναβολής η συναυλία με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι η είσοδος σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου είναι δωρεάν.