Τροχαίο ατύχημα στο Παραλίμνι: Όχημα παρέσυρε πεζό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο

foto3 exclusive

Τροχαία οδική σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στο ύψος των κεντρικών φώτων τροχαίας στην λεωφόρο 1ης Απριλίου στο Παραλιμνι από την οποία τραυματίστηκε 68 χρονος βρετανός μόνιμος κάτοικος Ξυλοφαγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνονται ενώ 66 χρονος από το Παραλίμνι οδηγούσε το σαλούν όχημα του από Αγία Νάπα προς Παραλίμνι λίγα μέτρα πριν τα κεντρικά φώτα τροχαίας στο Παραλίμνι κρατώντας την δεξιά λωρίδα με σκοπό να στρίψει δεξιά προς το κέντρο της πόλης, παρέσυρε τον 68 χρόνο ο οποιος επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο από τα αριστερά προς τα δεξιά ως η πορεία του 66 χρόνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την σύγκρουση ο 68 χρονος αρχικά κτύπησε στον μπροστινό ανεμοθωρακα του οχήματος του 66 χρόνου και στην συνέχεια κατέληξε στην άσφαλτο.

Ο 68 χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχωστου όπου τυγχάνει των πρώτων βοηθειών με την κατάσταση της υγείας του στο παρόν στάδιο να είναι άγνωστη.

Ο 66 χρονος δεν τραυματίστηκε ενώ το όχημα υπεστηκε ελαφριές ζημιές. Στον 66 χρόνο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Δείτε εικόνες:

foto1 exclusive foto2 exclusive foto3 exclusive