Tsokkos Hotels: Ριζικές και εντυπωσιακές ανακαινίσεις σε 3 ξενοδοχεία

tsokkos hotels main Tsokkos Hotels

Η νέα τουριστική σεζόν πλησιάζει και η αλυσίδα ξενοδοχείων Tsokkos Hotels & Resorts πραγματοποιεί ριζικές ανακαινίσεις ανανεώνοντας τα καταλύματα τους, επεκτείνοντας ορόφους, προσθέτοντας δωμάτια διαμορφώνοντας τους χώρους τους, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο προφίλ για την εταιρία.

4 lobby Tsokkos Hotels

Το ξενοδοχείο Constantinos The Great 5*, που βρίσκεται μπροστά από μια από τις ομορφότερες παραλίες στον Πρωταρά, προχώρησε σε ολική μεταμόρφωση ανακαινίζοντας πολλούς από τους χώρους του και προσφέροντας μία πιο μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα κλασσική εικόνα.

7 restaurant Tsokkos Hotels

9 restaurant Tsokkos Hotels

Η ανακαίνιση του περιλαμβάνει τους κοινοχρήστους χώρους, το lobby, το reception area, τα bars, τα δωμάτια, τα εστιατόρια καθώς και τους εξωτερικούς χώρους με πισίνα. Επίσης, το ξενοδοχείο θα προσθέσει 40 νέα δωμάτια.

Το ξενοδοχείο Silver Sands 3* στον Πρωταρά επεκτείνεται και προσθέτει 50 καινούρια δωμάτια, διαθέτοντας τις απαραίτητες ανέσεις και διατηρώντας τον μοντέρνο χαρακτήρα του καταλήματος.

img 0203 Tsokkos Hotels

Το ξενοδοχείο Tsokkos Beach Hotel 4* στον Πρωταρά αλλάζει ριζικά την εμφάνιση του, ανακαινίζοντας εξ ολοκλήρου τους κοινόχρηστους χώρους, το lobby, τα bars, τα εστιατόρια και όλα τα δωμάτια. Μέρος της ολικής ανακαίνισης, είναι η πρόσθεση 53 νέων δωματίων.

lobby 5 Tsokkos Hotels

lobby 1 Tsokkos Hotels

Οι πιο πάνω ανακαινήσεις θα είναι ολοκληρωμένες μέχρι τον Μάιο του 2018.

Πηγή