ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου: “Το Υφυπουργείο Τουρισμού θα αναδείξει τη Κύπρο”

tourism ΚΟΤ, ΠΑΣΥΞΕ, Υφυπουργείο Τουρισμού

Το Υφυπουργείο Τουρισμού θα καταφέρει να αναδείξει την Κύπρο ως τουριστικό προορισμό εκεί που πραγματικά της αξίζει, αναφέρει ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων επαρχίας Αμμοχώστου χαιρετίζει την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής για τη σύσταση του Υφυπουργείου Τουρισμού και εκφράζει ευχαριστίες προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων και προς την Κυβέρνηση, ενώ παράλληλα συγχαίρει τους βουλευτές που έλαβαν “αυτή την ιστορική απόφαση”, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα οδηγήσει τον κυπριακό τουρισμό σε ένα ευνοϊκότερο μέλλον.

Προστίθεται ότι «είναι σημαντικό πως ο κυριότερος αιμοδότης της κυπριακής οικονομίας θα αποκτήσει θεσμική υπόσταση με την ύπαρξη ενός Υφυπουργείου, το οποίο θα έχει, πλέον, την πλήρη αρμοδιότητα και τις ευθύνες για οτιδήποτε αφορά την τουριστική μας βιομηχανία».

Τα προβλήματα που παρουσιάζονται καθημερινά στον τομέα αυτό είναι εκατοντάδες, σημειώνεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται πως «ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου είναι πεπεισμένος ότι ο Υφυπουργός Τουρισμού με την ομάδα των τεχνοκρατών που θα απαρτίζουν το Υφυπουργείο θα μπορέσουν, επιτέλους, να αναδείξουν τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό εκεί που πραγματικά της αξίζει».

Ως εκ τούτου καταλήγει «είναι ιδιαιτέρως σημαντικό ο νέος Υφυπουργός Τουρισμού να αποτελεί πρόσωπο που να κατέχει εις βάθος γνώση για τα θέματα της τουριστικής βιομηχανίας, αφού θα αποτελεί τον κύριο εκφραστή της υλοποίησης της στρατηγικής για τον τουρισμό της χώρας μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ