ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Η φήμη για το ξενοδοχείο του Καραγιάννη και η φωτογραφία-απάντηση (EIKONA)

ΕΙΚΟΝΑ: Η ανάρτηση για τα κρούσματα στο ξενοδοχείο Καραγιάννη, και η απάντηση μέσω φωτογραφίας από το προσωπικό του ξενοδοχείου

11dsc 1375 0 0 1 exclusive, Καραγιάννης, Ξενοδοχείο, ΦΗΜΕΣ

Τον γύρω του διαδικτύου κάνει από χθες μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  στην οποία αναφέρεται πως στο ξενοδοχείο του Πέτρου Καραγιάννη στον Πρωταρά,  4 υπαλλήλοι  είναι σε καραντίνα καθώς έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση αναφέρει «ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! Το ξενοδοχείο Cavo Maris στον Πρωταρά έχει θέσει σε καραντίνα τον Σεφ και 3 μέλη του προσωπικού καθώς έχουν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό. Κανείς δεν γνωρίζει ποσά αλλά άτομα του προσωπικού είναι θετικά, ούτε και τους έχει επιβληθεί υποχρεωτικό κλείσιμο δύο εβδομάδων, όπως γίνεται σε άλλες ξενοδοχειακές μονάδες σε τέτοια περίπτωση. Συνεπώς όσοι έχετε προγραμματίσει τις διακοπές σας στον εν λόγω ξενοδοχείο, καλό είναι να τις ακυρώσετε προκειμένου να προστατευθείτε, διότι κανείς δεν πρόκειται να σας ενημερώσει σχετικά».

Στη συνέχεια, αναφέρεται πως «ο ιδιοκτήτης και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, κύριος Καραγιάννης, έβαλε λυτούς και δεμένους προκειμένου να μην διαρρεύσει το γεγονός αλλά, άτομα που εργάζονται εκεί θεώρησαν σωστό, έστω και ανώνυμα να ενημερώσουν τον κόσμο για να μην υπάρξει διασπορά».

Δείτε αυτούσια την Ανάρτηση

viber image 2021 07 16 15 28 03 731 exclusive, Καραγιάννης, Ξενοδοχείο, ΦΗΜΕΣ

Η απάντηση μέσω…φωτογραφίας:

Η ανάρτηση έκανε τον γύρω του διαδικτύου, και όπως ήταν αναμενόμενο, την είδαν και πρόσωπα του ξενοδοχείου. Η απάντηση ήρθε μέσω φωτογραφίας, στην οποία βρίσκονται τα άτομα που υπάρχει ο ισχυρισμός στην πιο πάνω ανάρτηση πως είναι σε καραντίνα.

“Η διεύθυνση, ο ΣΕΦ και το προσωπικό του Cavo Maris, σας εύχονται καλό καλοκαίρι…. Σας περιμένουμε”!!

viber image 2021 07 16 15 26 32 910 exclusive, Καραγιάννης, Ξενοδοχείο, ΦΗΜΕΣ

Famagusta.News