ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Κακός χαμός σε βίλα απο νεαρούς που έκαναν πάρτι

Οι ισχυρισμοί πολίτη πως δέχθηκε επίθεση από τους νεαρούς και πως η Αστυνομία τον παρότρυνε να μην προχωρήσει σε καταγγελία - Τί απαντάει η Αστυνομία

party exclusive, Καταγγελία, ΠΑΡΤΙ, Πρωταράς

Από το πρωί, κάνει τον γύρω του διαδικτύου, μια ανάρτηση-καταγγελία πολίτη που διαμένει στην περιοχή του Πρωταρά. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση, 14 νεαροί ενοικίασαν σπίτι στον Πρωταρά, και για 4 ημέρες έκαναν ασταμάτητα πάρτι, με αλκόολ, φωνές, μουσικές, πυροτεχνήματα κ.α. Όταν μια οικογένεια Ελβετών που διαμένει στο διπλανό σπίτι τους έκανε παρατήρηση, σύμφωνα με την ανάρτηση οι νεαροί ξεκίνησαν να τους βρίζουν και να κάνουν χειρονομίες.

Ο καταγγέλλων του περιστατικού με ανάρτηση, που όπως αναφέρει εκείνη την ώρα ήταν για περπάτημα με τον σκύλο του, τους έκανε παρατήρηση και τους είπε ντροπη και να ηρεμήσουν.

Οι νεαροί όπως αναφέρει του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν.

Ο πολίτης αναφέρει πως επικοινώνησε με την αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σημείο, ενώ οικεία πρόσωπα των νεαρών προσπάθησαν να τον πείσουν να μην προχωρήσει σε καταγγελία, με τον ίδιο να αναφέρει ότι το ίδιο τον παρότρυναν και οι Αστυνομικοί.

Αυτούσια η Ανάρτηση του:

Screenshot 2021 07 14 174713 exclusive, Καταγγελία, ΠΑΡΤΙ, Πρωταράς

Η Απάντηση της Αστυνομίας

Σε επικοινωνία του Famagusta.News με την Αστυνομία, μας λέχθηκε πως χθες, Τρίτη, στις 19:30, λήφθηκε πληροφορία από πολίτη πως νεαροί σε ενοικιαζόμενη βίλα προκαλούσαν οχληρία.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και ζήτησαν από τους Ελβετούς τουρίστες αλλά και τον πολίτη να καταθέσουν γραπτώς τους ισχυρισμούς τους, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρνήθηκαν να προβούν σε γραπτή καταγγελία τόσο ο παραπονούμενος πολίτης όσο και οι Ελβετοί τουρίστες, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στους νεαρούς, που απολογήθηκαν για την οχληρία.

Η αστυνομία απορρίπτει ως ανυπόστατους τους ισχυρισμούς περί σύστασης από μέλη της στον πολίτη να μην προβεί σε καταγγελία, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία καταγγελία ενώπιον των Αρχών για ξυλοδαρμό και τραυματισμό πολίτη.

Famagusta.News