ΠΥΡΙΛΛΗΣ: Άρχισαν οι εργασίες για τους 2 νέους ορόφους στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου – Πότε θα είναι έτοιμο το έργο

Οι ευχαριστίες του Δημάρχου στους αρμόδιους - "Με την αποπεράτωσή τους όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου θα βρίσκονται και πάλι σε πλήρη λειτουργία ενώ η μονάδα covid_19 θα λειτουργεί σε ξεχωριστή πτέρυγα"

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 08T183345.856 exclusive, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, Νοσοκομείο Αναφοράς, ΠΥΡΙΛΛΗΣ

Έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τη δημιουργία  2 επιπρόσθετων ορόφων και σε 3 μήνες θα ενταχθούν στη δυναμικότητα του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης.

Αυτό θα θέσει σε λειτουργία όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου σε πλήρη λειτουργία.

Ο κ.Πυρίλλης ευχαρίστησε όλους τους αρμόδιους, τον Υπουργό Υγείας, την επιστημονική διευθύντρια του Νοσηλευτηρίου Αμαλία Χατζηγιάννη, τον ΟΚΥπΥ, ωστόσο το μεγαλύτερο ευχαριστώ το απευθύνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Πυρίλλη:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ

Άρχισαν οι εργασίες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για τη συμπλήρωση και τη λειτουργία των δύο νέων ορόφων. Σε τρεις μήνες θα ενταχθούν στη δυναμικότητα του Νοσοκομείου και θα είναι διαθέσιμα για χρήση. Με την αποπεράτωσή τους όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου θα βρίσκονται και πάλι σε πλήρη λειτουργία ενώ η μονάδα covid_19 θα λειτουργεί σε ξεχωριστή πτέρυγα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον έντιμο Υπουργό Υγείας κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου και στην εκτελεστική διευθύντρια Δρα Αμαλία Χατζηγιάννη καθώς και στον ΟΚΥπΥ για τις συνεχείς και επίμονες προσπάθειες τους στην επίτευξη του στόχου μας.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως, στον πρόεδρο μας κ. Νίκο Αναστασιάδη ο οποίος έμπρακτα στηρίζει την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Famagusta.News