Πυρίλλης: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για Προεδρία Επαρχ. Οργανισμού Αμμοχώστου

Στήνεται η σκακιέρα των εκλογών στην επαρχία Αμμοχώστου - Γεγονός η μάχη… «Πυρίλλης Vs Καρούσος»

IMG 5556 exclusive, Δημοτικές Εκλογές, Δημοτικες Εκλογες 2024, Εκλογές, Επαρχιακό Συμβούλιο Αμμοχώστου, Θεόδωρος Πυρίλλης

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αμμοχώστου εξήγγειλε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης.

Σε ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασιλείου για να εξαγγείλει την απόφασή του για την υποψηφιότητα για το χρίσμα του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αμμοχώστου.

Τονίζει, παράλληλα, στην ανακοίνωσή του πως «για πρώτη φορά στην επαρχία Αμμοχώστου αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον του τόπου μας».

Αυτό σημαίνει πως πλέον και επίσημα ο Θεόδωρος Πυρίλλης θα ριχθεί στη μάχη για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές και συγκεκριμένα για τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου και επιβεβαιώνει τις φήμες πού έκαναν λόγο ότι στην προεκλογική μάχη θα έχουμε κόντρα μεταξύ πρώην συναδέλφων δημάρχων, και δηλαδή Γιάννη Καρούσου Vs Θεόδωρου Πυρίλλη.