Σάλος με σχόλιο Χαμπουλλά στο Famagusta.News -Καταδίκασε ο Αβέρωφ

Στιγμιότυπο 2019 03 22 22.33.06 exclusive, Αβέρωφ Νεοφύτου, Αμπελοπούλια, ΔΗΣΥ, Ευγένιος Χαμπουλλάς, Ξόβεργα

Σάλος προκλήθηκε με σχόλιο του πρώην βουλευτή ΔΗΣΥ Αμμοχώστου στο Famagusta.News με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου να το καταδικάζει δημόσια.

Συγκεκριμένα, σε χθεσινή ανάρτηση του Famagusta.News με δελτίο τύπου των ακτιβιστών της οργάνωσης CABS για τα αποτελέσματα από τη δράση τους στην καταπολέμηση της παράνομης θήρευσης άγριων πτηνών, ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, άφησε ένα οργισμένο σχόλιο στο Facebook της ιστοσελίδας.

Διαβάστε επίσης: 
2596 ξόβεργα περισυνέλεξαν οι ακτιβιστές της CABS
Ξέσπασμα Χαμπουλλά για ακτιβιστές: “Ρουφιάνοι – Τους δώσαμε δικαίωμα”

Συγκεκριμένα ο πρώην βουλευτής έγραψε: “Αυτοί δεν είναι ακτιβιστές αλλά ρουφιάνοι του κερατά! Οι ακτιβιστές εξ ονόματος δεν αναλαμβάνουν αποστολές σε συνεργασία με την αστυνομία και το κράτος. Δυστυχώς όμως η στάση του υπουργείου Δικαιοσύνης και της αστυνομίας είναι παρόμοια με αυτήν που είχαν οι συνεργάτες των Άγγλων το ’55! Ποιος ακτιβιστής ασχολείται με τα εγκλήματα και της αδικίες εις βάρος του λαού μας καθημερινά; Κανένας. Εμεις, όμως, τους δώσαμε το δικαίωμα!Σεβομαι και αγαπώ τον κόσμο της υπαίθρου της επαρχίας ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ! Είμαι δίπλα σας!”

Παρ’ όλα αυτά, χρήστης του Twitter κατάφερε να δει την αρχική δημοσίευση του Ευγένιου Χαμπουλλά στην οποία ο ίδιος αναφερόταν με ιδιαίτερα οργισμένο σχόλιο εναντίον των ακτιβιστών και τη δημοσίευσε ως σχόλιο προς τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, απάντησε χαρακτηρίζοντας την ανάρτηση απαράδεκτη και ότι δε σηκώνει καμία δικαιολογία, καλώντας τον Ευγένιο Χαμπουλλά να την αποσύρει και να απολογηθεί δημόσια.

Ακολούθως, κι ενώ ο Ευγένιος Χαμπουλλάς φαίνεται να απέσυρε το σχόλιό του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου επανήλθε λέγοντας ότι “καλά έκανε ο Ευγένιος και το απέσυρε” και ότι “όλοι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και να μην προβαίνουμε σε σχόλιο που δεν έχουν σχέση με τον πολιτικό πολιτισμό μας”.

Famagusta.News