Σάλος με το βίντεο του Αντώνη Οικονόμου: Ξεκαθαρίζει τη θέση της η κλινική “ΛΗΤΩ”

Τι αναφέρει για το θέμα των εμβολιασμών - Αυτούσια η ανακοίνωση

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 28T145817.534 exclusive, Εμβολιασμοί, ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΗΤΩ

Όπως ανέφερε το FamagustaNews σε προηγούμενο ρεπορτάζ, έχει δημιουργηθεί σάλος με το βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής Αντώνης Οικονόμου, σχετικά με τα εμβόλια και την εξέλιξη της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Οικονόμου: Το βιντεο για τα εμβόλια και οι απειλές που δέχθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κλινική ΛΗΤΩ, καθώς συγγενικό του άτομο όπως αναφέρει είναι μέτοχος, διευκρινίζει τα ακόλουθα:

1.”Ως μέλη της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας τασσόμεθα υπέρ των θέσεων των επίσημων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ο.Φ.) όπως και της αρμόδιας επιστημονικής Επιτροπής Κύπρου.

2.Το σύνολο των Ιατρών του νοσηλευτηρίου μας έχει εμβολιαστεί με τη μοναδική εξαίρεση του συγκεκριμένου ατόμου και προτείνουμε ανεπιφύλακτα στους ασθενείς μας όπως εμβολιαστούν όταν έρθει η σειρά τους με τα διαθέσιμα εγκεκριμένα εμβόλια”.

Η ανακοίνωση της κλινικής:

Η διοίκηση του νοσηλευτηρίου Λητώ, μετά από πρόσφατη ανάρτηση στα ΜΚΔ (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) από συγγενικό άτομο μετόχου και η οποία ανάρτηση καμιά σχέση έχει με το νοσηλευτήριο μας, αναφερόμενο κατά του εμβολιασμού, επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

1.Ως μέλη της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας τασσόμεθα υπέρ των θέσεων των επίσημων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ο.Φ.) όπως και της αρμόδιας επιστημονικής Επιτροπής Κύπρου.

2.Το σύνολο των Ιατρών του νοσηλευτηρίου μας έχει εμβολιαστεί με τη μοναδική εξαίρεση του συγκεκριμένου ατόμου και προτείνουμε ανεπιφύλακτα στους ασθενείς μας όπως εμβολιαστούν όταν έρθει η σειρά τους με τα διαθέσιμα εγκεκριμένα εμβόλια.

Famagusta.News