Σε δίκη για απόπειρα φόνου 32χρονος – Περιέλουσε με βενζίνη 33χρονη κατηγορούμενη

Από την επίθεση η 33 χρονη υπεστηκε εκδορές σε διαφορά μέρη του σώματος της.

dikastirio4 exclusive, δίκη

Υπό κράτηση μέχρι την δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικειου Αμμοχωστου τέθηκε 32 χρονος Ελληνοκύπριος από την Ξυλοτυμπου, η οποία ορίστηκε στις 3/4/24.

Ο 32 χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας φόνου, επίθεσης που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, άσκησης ψυχολογικής βίας σε γυναίκα, παρενοχλητικής παρακολούθησης, συμπεριφοράς που προκαλεί παρενόχληση, απειλής, μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, ανησυχία, διασάλευση της ειρήνης και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 29/2/24 στην Ξυλοτυμπου.

Συγκεκριμένα κατά τον πιο πάνω χρόνο ο 32 χρονος μετεβηκε στην οικία 33 χρόνης στην Ξυλοτυμπου και αποπειράθηκε παράνομα να επιφέρει τον θανατο της περιλούζοντας την με εύφλεκτη ύλη δηλαδή βενζίνη . Επίσης φέρεται να την έσυρε έξω από την οικία της τραβώντας την από τα μαλλιά και αφού ανέσυρε μαχαίρι προέβει σε απειλές κατά της ζωής της προκαλώντας της τρόμο. Από την επίθεση η 33 χρονη υπεστηκε εκδορές σε διαφορά μέρη του σώματος της.