ΣΚΟΕπ. Αμμοχώστου: Aργυροί οι Γιώργος Καζάκος και Παναγιώτα Ανδρέου στο Κύπελλο Λάρνακας – Σκητ

Στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα σε όλες τις κατηγορίες η ΣΚΟΕπ. Αμμοχώστου

Αντίγραφο του Main Image x2 29 exclusive

Διεξάχθηκε στις 2 και 3 Απριλίου 2022, στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας, το Κύπελλο Λάρνακας – Σκητ, όπου η ΣΚΟΕπ. Αμμοχώστου κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια. Ο Γιώργος Καζάκος, με 26 επιτυχίες και η Παναγιώτα Ανδρέου, με 24 επιτυχίες σκαρφάλωσαν στην 3η θέση!

Δυναμικό παρόν έδωσε και πάλι η ΣΚΟΕΠΑ στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα σε όλες τις κατηγορίες.

Γιώργος Καζάκος, με 118 επιτυχίες στους 125 δίσκους στην κανονική διάρκεια του αγώνα, πέρασε στα ημιτελικά του αγωνίσματος. Με 28 επιτυχίες στον πρώτο ημιτελικό κατάφερε να περάσει στην τελική φάση και με 26 επιτυχίες στον τελικό κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση και να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο.

Στις γυναίκες η Παναγιώτα Ανδρέου, με 110 επιτυχίες στους 125 δίσκους στην κανονική διάρκεια του αγώνα και 24 επιτυχίες στον τελικό του αγωνίσματος, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση και να κερδίσει το αργυρό μετάλλιο.

Αντώνης Ανδρέου και Ανδρέας Κάζης, δύο από τις παλιές καραβάνες της Οργάνωσης, με 114 και 111 επιτυχίες στους 125 δίσκους αντίστοιχα, κατέκτησαν την τρίτη και τέταρτη θέση στην Β’ κατηγορία ανδρών.

Ο έφηβος σκοπευτής  Σωτήρης Ανδρέου, με 113 επιτυχίες στους 125 δίσκους στην κανονική διάρκεια του αγώνα, πέρασε στα ημιτελικά του αγωνίσματος. Με 24 επιτυχίες στον δεύτερο ημιτελικό κατάφερε να περάσει στην τελική φάση και με 14 επιτυχίες στον τελικό κατάφερε να στεφθεί τέταρτος νικητής στην κατηγορία του.

Μπράβο στους αθλητές για την μεγάλη προσπάθεια!