Σωτήρα: Εργαστήρια #MentalToughness – Ενίσχυσε την ψυχική σου ανθεκτικότητα

Εργαστήρια #MentalToughness από τον Οργανισμό Νεολαίας- Ενίσχυσε την ψυχική σου ανθεκτικότητα

8674AA39 249D 4E30 ADB8 F0DD207052E5 exclusive

Ο Οργανισμός Νεολαίας συνεχίζει την πρωτοβουλίαYouthSkillization, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων 2023, και προσφέρει νέα σειρά εργαστηρίων που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σου.

Τα νέα μας εργαστήρια με τίτλο, #MentalToughness– Ενίσχυσε την ψυχική σου ανθεκτικότητα, αρχίζουν στις 5 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθούν στα Πολύκεντρα του Οργανισμού Νεολαίας σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο, Αγρό, Σωτήρα και Ευρύχου.

Στόχος των εργαστηρίων είναι να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις απαραίτητες δεξιότητες έτσι ώστε να ενισχύσεις τη ψυχική τους ανθεκτικότητα για να να αντιμετωπίζεις καλύτερα τις προκλήσεις στη ζωή σου.

Η ψυχική ανθεκτικότητα, αφορά σε κάτι παραπάνω από την απλή αντοχή και τον έλεγχο των δύσκολων καταστάσεων. Αφορά ένα ψυχολογικό πλαίσιο σκέψης που υποστηρίζει την αυτοπεποίθηση και τη δέσμευση για επιτυχία. Η ψυχική ανθεκτικότητα λοιπόν, έχει να κάνει με το κατά πόσο καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε για τον εαυτό μας μια θετική προσαρμογή στα αρνητικά γεγονότα που αναπόφευκτα βιώνουμε στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μας.

Έλα στο εργαστήρι για να μάθεις:

  • Περιπτώσεις ανθρώπων που επέδειξαν υψηλό επίπεδο ψυχικής ανθεκτικότητας
  • Τους παράγοντες διαμόρφωσης της ψυχικής ανθεκτικότητας
  • Αν η ψυχική ανθεκτικότητα είναι ένα γνώρισμα με το οποίο γεννιόμαστε ή το αποκτάμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας
  • Πώς μπορείς να την ενισχύσεις και πώς μπορείς να αναπτύξεις τη ψυχική ανθεκτικότητα μέσα στην καθημερινότητά σου, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις και εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές.

Εκπαιδεύτρια Εργαστηρίων: Άντρη Πέντα.

Mέρα και ώρα διεξαγωγής του εργαστηρίου, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 18:00- 20:00         Δήλωση Συμμετοχής

 

📍Σωτήρα