ΣΩΤΗΡΑ: Βανδάλισαν πανό του υποψήφιου Αντιδημάρχου Αντώνη Κουμή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Καταδικάζει τις ενέργειες ο ανθυποψήφιός του, Μάριος Αδάμου

Screenshot 3 11 exclusive, βανδαλισμοί, Εκλογές 2024, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης, Μάριος Αδάμου

Άγνωστοι βανδάλισαν πανό του Υποψήφιου Αντιδημάρχου για το Δημοτικό Διαμέρισμα Σωτήρας Αντώνη Κουμή στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο κύριος Κουμή έγραψε «Με μεγάλη θλίψη είδαμε σήμερα το πρωί την ντροπιαστική εικόνα βεβήλωσης των διαφημιστικών αφισών της υποψηφιότητάς μου για την Αντιδημαρχία Σωτήρας. Τέτοιες ενέργειες απεικονίζουν την έλλειψη σεβασμού προς τη δημοκρατική διαδικασία και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης των πολιτικών απόψεων. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως βρισκόμαστε μόλις 25 μέρες πριν τις εκλογές, όμως η όποια πολιτική διαφωνία πρέπει να εκφράζεται με ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο. Μόνο απαράδεκτη μπορώ να χαρακτηρίσω την αναφορά στην μητέρα μου».

Καταδικάζει ο Μάριος Αδάμου

Ο ανθυποψήφιος του Μάριος Αδάμου με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσεις καταδικάζει τις ενέργειες και τους βανδαλισμούς.

Ο υποψήφιος Μάριος Αδάμου έγραψε «με ΕΚΠΛΗΞΗ πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί το βανδαλισμό των προεκλογικών πανό του ανθυποψηφίου μου για την αντιδημαρχία. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ και με ΒΔΕΛΥΓΜΙΑ τέτοιες ενέργειες που καμία θέση δεν έχουν σε μια πολιτισμένη κοινωνία.
Όσοι με ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ έστω και στο ελάχιστον ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΖΗΤΩ ΟΠΩΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ. ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ».

Δείτε εικόνες:

1 exclusive, βανδαλισμοί, Εκλογές 2024, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης, Μάριος Αδάμου 2 exclusive, βανδαλισμοί, Εκλογές 2024, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης, Μάριος Αδάμου 3 exclusive, βανδαλισμοί, Εκλογές 2024, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης, Μάριος Αδάμου 4 exclusive, βανδαλισμοί, Εκλογές 2024, Εκλογες Τοπικης Αυτοδιοικησης, Μάριος Αδάμου