Αγία Θέκλα: Νομικά μέτρα εναντίον του ζεύγους με την ακατάλληλη φωτογραφία

α 6 Αγία Θέκλα, Εκκλησία, Νέα Αμμοχώστου, Πολιτικοί Γάμοι

Έτοιμη να κινηθεί νομικά φαίνεται να είναι η Εκκλησία μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για την ακατάλληλη γαμήλια φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε έξω από το εξωκλήσι της Αγίας Θέκλας.

Σε επικοινωνία του Famagusta.News με εκπρόσωπο της Εκκλησίας Σωτήρας, στην ενορία της οποίας υπάγεται το πασίγνωστο εξωκλήσι της Αγίας Θέκλας, μας αναφέρθηκε ότι τόσο η Εκκλησία Σωτήρας όσο και η ίδια Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, προτίθενται να κινηθούν ακόμη και νομικά εναντίον του ζεύγους το οποίο προέβη σε αυτή την ασεβή, όπως μας αναφέρθηκε, πράξη στο προαύλιο και λίγα μέτρα μακριά από τον χώρο της Ορθόδοξης λατρείας.

α1 2 Αγία Θέκλα, Εκκλησία, Νέα Αμμοχώστου, Πολιτικοί Γάμοι

Δήμαρχος Σωτήρας: “Ασέβεια έξω από τον ιερό χώρο”

Παρόμοια είναι και η αντίδραση των τοπικών αρχών με τον Δήμαρχο Σωτήρας, Γεώργιο Τάκκα να σχολιάζει το γεγονός λέγοντας πως αναμφίβολα πρόκειται για ασέβεια έξω από έναν ιερό χώρο.

Δήμαρχος Αγίας Νάπας: “Ξεκινήσαμε τις νομικές διαδικασίες”

Ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, με τη σειρά του, ανέφερε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες μέσω του νομικού του συμβούλου για να κινηθεί νομικά εναντίον του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα, ο Mark και η Samantha Simons αποφάσισαν να τραβήξουν τη συγκεκριμένη φωτογραφία μετά την τέλεση του μυστηρίου του γάμου τους τον περασμένο Μάιο στην Αγία Νάπα.

Παρόμοια πόζα ζευγαριού στη Ρόδο έγινε viral όταν ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δική τους ακατάλληλη φωτογραφία, έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου στη Ρόδο, γεγονός που οδήγησε τον Επίσκοπο του νησιού να απαγορεύσει όλους τους πολιτικούς γάμους από την περιοχή.

α2 Αγία Θέκλα, Εκκλησία, Νέα Αμμοχώστου, Πολιτικοί Γάμοι

Famagusta.News