Ο ΘΟΚ επιστρέφει στη Σωτήρα!

thok sotira Cock, exclusive, Γιώργος Τάκκας, ΘΟΚ

Με ένα περισσότερο αινιγματικό απόσπασμα από έργο του συγγραφέα Franz Kafka ο Δήμαρχος Σωτήρας ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσω των λογαριασμών του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την επιστροφή του ΘΟΚ στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας.

Μετά από τέσσερις, περίπου μήνες, και από τον σάλο που προκλήθηκε από την αναβολή της παράστασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Σωτήρας υπό τον φόβο επεισοδίων που απειλούσαν να ξεσπάσουν από την πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης “Cock”, ο Δήμαρχος Σωτήρας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΚ, Γιάννη Τουμαζή και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Σάββα Κυριακίδη κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα της συνεργασίας των δύο φορέων.

Ο ΘΟΚ, λοιπόν, επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας την Τετάρτη, 2 Μαΐου με την παράσταση “To Κέλυφος” της Κωνσταντίνας Σωτηρίου, στην οποία, μάλιστα, συμμετέχει και ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών της “επίμαχης” παράστασης Ανδρέας Τσέλεπος.

Δήμαρχος Σωτήρας: “Ο ΘΟΚ επιστρέφει για να μείνει…”

Ο Γεώργιος Τάκκας έγραψε χαρακτηριστικά:

“Η τέχνη πετάει γύρω από την αλήθεια, αλλά με την αποφασιστική πρόθεση να μην καεί. Έχει την ικανότητα να βρίσκει στο σκοτεινό κενό έναν τόπο, απ’ όπου, χωρίς τούτο να το γνωρίζει από πριν, θα συλλάβει στα σίγουρα την ακτίνα του φωτός.”
– Franz Kafka

Εικόνες από τη συνάντησή με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΘΟΚ Γιάννη Τουμαζή και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Σάββα Κυριακίδη. Ο ΘΟΚ επιστρέφει (για να μείνει) στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας με την παράσταση “Το Κέλυφος” της Κωνσταντίνας Σωτηρίου στις 2 Μαΐου 2018 στις 20:30!

Πληροφορίες για την παράσταση:

https://www.facebook.com/events/463825644035410/

ImageStream 6 Cock, exclusive, Γιώργος Τάκκας, ΘΟΚ ImageStream 3 Cock, exclusive, Γιώργος Τάκκας, ΘΟΚ

Famagusta.News