ΟΝΗΣΙΛΟΣ Σωτήρας: “We Are Back!” – Δείτε το εκπληκτικό βίντεο της επιστροφής στη Β’ Κατηγορία

DSC 2119 exclusive, Β Κατηγορία, Ονήσιλος, ΠοδόσφαιροΜετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από τη Β’ Κατηγορία, η ομάδα της Σωτήρας επιστρέφει και πάλι και το ανακοινώνει με τον καλύτερο τρόπο.

Η ομάδα έφτιαξε ένα εκπληκτικό βίντεο, λίγες ώρες πριν από την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας που θα γίνει αύριο στις 4:30μ.μ. στο Τσίρειο Στάδιο με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι… επέστρεψε δυναμικά για να μείνει στη Β΄Κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα για τον Ονήσιλο Σωτήρας στη Β’ Κατηγορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπυνθυμίζεται ότι το ιστορικό Σωματείο του Ονήσιλου Σωτήρας, το οποίο ιδρύθηκε το 1978 και την περίοδο 2003-2004 αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία, τον Ιούλιο του 2014 αναγκάστηκε να βάλει οριστικά λουκέτο εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων. Αργότερα ιδρύθηκε το Σωματείο “Ονήσιλος 2014” το οποίο ξεκίνησε μία “τρελή πορεία” από το αγροτικό πρωτάθλημα, και έφτασε φέτος να αγωνίζεται ξανά στην δεύτερη κατηγορία του Πρωταθλήματος της ΚΟΠ, καταφέρνοντας μάλιστα να κατακτήσει πέρσι τόσο το Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, όσο και το Κύπελο Γ’-Δ’ Κατηγορίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Δείτε το βίντεο για τη μεγάλη επιστροφή που φιλοξενεί το Famagusta.News:

Famagusta.News