ΣΚΕ Σωτήρας για Κυριάκο Παντελή: «Ήταν υπόδειγμα εθελοντή…»

Η συγκινητική ανακοίνωση του ΣΚΕ Σωτήρας για τον αδόκητο θάνατο του Κυριάκου Παντελή

5FDD914C 0325 4E2C 932F 16765BAB3CDC exclusive, ΣΚΕ σωτήρας

Μία συγκινητική ανακοίνωση ανήρτησε το ΣΚΕ Σωτήρας για τον πρόσφατο αδόκητο θάνατο του μέλους της, Κυριάκου Παντελή ο οποίος έφυγε πρόωρα τον περασμένο Δεκέμβριο στη Σωτήρα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η χρονιά που έφυγε έκλεισε με ένα πολύ επώδυνο τρόπο για όλους εμάς στην οικογένεια του ΣΚΕ Σωτήρας. Η ξαφνική απώλεια του μέλους του ΔΣ του ΣΚΕ, του φίλου μας Κυριάκου Παντελή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Προσπαθήσαμε να συμπαρασταθούμε στο μέτρο του δυνατού, αλήθεια, πόσο δύσκολο είναι να χάνεις το σύζυγο, τον πατέρα, το θείο, τον αδελφό σου σε τόσο νεαρή ηλικία; Και μάλιστα τις τόσο γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων…. Θρηνήσαμε την απώλεια, γιατί ο Κυριάκος ήταν εδώ και χρόνια υπόδειγμα εθελοντή, πάντοτε παρών σε κάθε δράση, όχι μόνο του ΣΚΕ, μα και σε όλα τα άλλα οργανωμένα σύνολα και φορείς που συμμετείχε ως μέλος, και το λέμε αυτό, γιατί απεχθανόταν τις “καρέκλες” και τα αξιώματα, πάντοτε εκεί απλός στρατιώτης, να βοηθήσει, να στηρίξει, να συνδράμει όσο και όπως μπορούσε. Αυτές οι γραμμές που χαράσσουμε ας είναι ένα απλό και λιτό μνημόσυνο στην μνήμη του, όπως απλός και λιτός ήταν και ο ίδιος.
Και να μας επιτρέψετε απλά να ευχηθούμε, όπως την χρονιά που ήδη ανέτειλε να μικρύνει, όσο γίνεται, ο πόνος στις ζωές των ανθρώπων και να μάθουμε να ζούμε την κάθε στιγμή, να μάθουμε να εκτιμούμε τα πιο απλά και απέριττα πράγματα στη ζωή μας, που ίσως υπό άλλες συνθήκες να θεωρούσαμε ασήμαντα ή δεδομένα. Καλή χρονιά.
Αιωνία σου η μνήμη αγαπημένε μας φίλε, καλό Παράδεισο!»