ΣΩΤΗΡΑ: Έλαβαν το σχέδιο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και πραγματοποίησαν το όνειρό τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τη συμμετοχή στο Σχέδιο Ενίσχυσης Νεανικής Επιχειρηματικότητας - «Μας δόθηκε η ευκαιρία μα να οργανώσουμε και να λειτουργήσουμε την επιχείρησή μας»

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 06 15T120045.847 exclusive, Ηοlistic

Βίντεο που ετοίμασε το Υπουργείο Εργασίας για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα, παρουσιάζει τον Χρυσόστομο Μολέσκη, συνιδιοκτήτη του  πρότυπου Κέντρου φροντίδας και αποκατάστασης “Ηolistic” να μιλάει για το σχέδιο που τον βοήθησε να ξεκινήσει την δική του επιχείρηση ως νέος. 

Ο κ. Μολέσκη αναφέρει πως ” Το σχέδιο νεανικής επιχειρηματικότητας, δίνει τη δυνατότητα στους νέους να σχεδιάσουν, να οργανώσουν, να κατασκευάσουν και τελικά να λειτουργήσουν μια νέα επιχείρηση.

Το όφελος από τα σχέδια αυτά είναι το οικονομικό όφελος το οποίο φτάνει μέχρι 50.000 το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό ποσό για μια επιχείρηση, για αρχή, αλλά όμως το πιο σημαντικό που παρατήρησα είναι ότι οδηγός και η διαδικασία υποβολής της αίτησης, η διαδικασία του ελέγχου αλλά και τελικά της πληρωμής, δίνει τη δυνατότητα στο νέο αντιληφθεί το πως λειτουργεί μια επιχείρηση, πως να διοικά μια επιχείρηση και να την αναπτύσσει.

Μετά από πέντε χρόνια επιτυχούς λειτουργίας η επιχείρηση μας προσφέρει 19 σταθερές ολόχρονες θέσεις εργασίας και μας δίνει την προοπτική για άμεση μελλοντική επέκταση”.