ΣΩΤΗΡΑ: Χειροπέδες σε 4 Αιγύπτιους – Βρίσκονταν παράνομα στη Δημοκρατία

Συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στη Σωτήρα - Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί

56B3C8B5 4689 46A3 9FCD EC9DAA7CF40E exclusive

Τέσσερεις Αιγύπτιους οι οποίοι βρίσκονταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας συνέλαβε μετά από συντονισμένη επιχείρηση η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 5:30 – 7 το πρωί, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αμμοχώστου μαζί με μέλη της αντίστοιχης υπηρεσίας Λάρνακας, μετά από σχετική πληροφορία, διεξήγαγαν συντονισμένη επιχείρηση σε συγκεκριμένη περιοχή στη Σωτήρα Αμμοχώστου για εντοπισμό και σύλληψη παράνομων αλλοδαπών από την Αίγυπτο για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι εγκατέλειψαν τον χώρο εργασίας τους και τους νόμιμους εργοδότες τους και διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τα εν λόγω πρόσωπα, μάλιστα, σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, φαίνεται να ασχολούνταν με παράνομες δραστηριότητες και εργάζονταν παράνομα σε άλλους κλάδους από αυτόν για τον οποίο αφίχθησαν στη Δημοκρατία.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τέσσερεις αλλοδαποί από την Αίγυπτο και γίνονται ενέργειες για απέλασή τους από την ΥΑΜ Αμμοχώστου.