Σωτήρα: Διάρρηξη σε ανθοπωλείο (εικόνες)

IMG 4289 exclusive, Αστυνομία, Διάρρηξη, Νέα Αμμοχώστου

Διάρρηξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε ανθοπωλείο στην οδό Σωτήρος στη Σωτήρα.

Οι δράστες φαίνεται να εισέβαλαν στο κατάστημα σπάζοντας τη γυάλινη πόρτα και μπαίνοντας από το παράθυρό της στο εσωτερικό.

Στόχος των επίδοξων διαρρηκτών η ταμειακή μηχανή του καταστήματος την οποία σύμφωνα με τις εικόνες που εξασφάλισε το Famagusta.News παραβίασαν με σιδελοστό ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Οι προσπάθειες των διαρρηκτών δεν στέφθηκαν με επιτυχία καθώς έφυγαν με άδεια χέρια, αφού στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος δεν βρισκόταν χρηματικό ποσό.

Οι δράστες προηγουμένων φαίνεται να προσπάθησαν να παραβιάσουν ανεπιτυχώς την πίσω πόρτα του ανθοπωλείου η οποία συνδέει με τον δημοτικό χώρο στάθμευσης.

Η διάρρηξη, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος φάινεται να σημειώθηκε κατά το βράδυ της Τετάρτης ή κατά τα ξημερώματα σήμερα Πέμπτη.

Στη σκηνή έχουν ειδοποιηθεί μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου οι οποίοι αναμένεται να διερευνήσουν τα αίτια.

IMG 4292 exclusive, Αστυνομία, Διάρρηξη, Νέα Αμμοχώστου IMG 4293 exclusive, Αστυνομία, Διάρρηξη, Νέα Αμμοχώστου IMG 4294 exclusive, Αστυνομία, Διάρρηξη, Νέα Αμμοχώστου IMG 4291 exclusive, Αστυνομία, Διάρρηξη, Νέα Αμμοχώστου

Famagusta.News