ΣΩΤΗΡΑ: Η μαρτυρία του Θανάση που το κράνος του έσωσε τη ζωή – Ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους μοτοσικλετιστές (pics)

thanasis athanasiou sotira Νέα Αμμοχώστου

Τα δικά του μηνύματα στέλνει μέσω της Cyprus Times, νεαρός μοτοσικλετιστής που επέζησε από τροχαίο ατύχημα, χάρη στο κράνος ασφαλείας που έφερε. Επιθυμεί μέσα από τη δική του εμπειρία να κρούσει τον κώδωνα κινδύνου σε όλους τους μοτοσικλετιστές ώστε να φέρουν τα κράνη τους δεδομένων και των στοιχείων που έχουν δημοσιοποιηθεί και αναφέρουν ότι σχεδόν οι μισοί από τους νεκρούς της ασφάλτου για το πρώτο μισό του 2018 είναι μοτοσικλετιστές

Ο Θανάσης την «γλίτωσε» όπως μας αναφέρει με εκδορές και χτυπήματα στο σώμα.

Ανήμερα του κατακλυσμού κινδύνευσε να χάσει την ζωή του

Ήταν βράδυ του Κατακλυσμού όταν ο 28χρονος Θανάσης Αθανασίου από την Σωτήρα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με την μοτοσικλέτα του στον δρόμο Αγίας Θέκλας – Σωτήρας.

Εκείνη την στιγμή όπως εξιστορεί ο ίδιος στην Cyprus Times, θα μπορούσε να χάσει την ζωή του, όμως το κράνος ασφαλείας που έφερε, τον έσωσε.

thanasism33 Νέα Αμμοχώστου

thanasism44 Νέα Αμμοχώστου

«Ένα όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου αποφάσισε να μου ανακόψει την πορεία επιχειρώντας επί τόπου στροφή. Tότε χτύπησα σε αυτό και εκσφενδονίστηκα στην άσφαλτο» αναφέρει ο Θανάσης.

«Χτύπησα με το κεφάλι βίαια στην άσφαλτο και εκεί σκέφτηκα ότι θα χάσω την ζωή μου. Φώναξα Παναγία μου. Έβγαλα το κράνος φοβήθηκα πάρα πολύ νόμιζα ότι είχε κοπεί ο αυχένας μου από την σύγκρουση, η μηχανή έγινε κομμάτια.»

thanasism22 Νέα Αμμοχώστου

«Ακολούθως μεταφέρθηκα στο Νοσοκομείο όπου και έδωσα μεγάλο αγώνα αφού είχα σοβαρή βλάβη στο γόνατο. Ευτυχώς το κράνος που φορούσα με γλίτωσε από χτύπημα στο κεφάλι» καταλήγει ο 28χρονος.

Ηχηρά μηνύματα προς όλους τους μοτοσικλετιστές..

«Μέσα από αυτή την εμπειρία θέλω ως νέος να απευθύνω έκκληση σε άλλους νέους, αλλά και όλους τους μοτοσικλετιστές όπως φοράνε πάντα τα κράνη τους.»

«Θέλω να σας πω ότι κάποιοι άνθρωποι που σας αγαπούν περιμένουν να πάτε στο σπίτι σας καλά. Μαγκιά είναι να φοράς το κράνος σου και να πηγαίνεις με ασφάλεια. Το κράνος μου έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή!» καταλήγει ο Θανάσης.

Πηγή: CyprusTimes.com / Άρθρο: Μικαέλλα Κουλλέ