ΣΩΤΗΡΑ: “Μίλησε” η αγάπη – Μεγάλη εκστρατεία συλλογής τροφίμων (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η εκστρατεία "Τράπεζα Τροφίμων" πραγματοποιήθηκε από το Internapa College σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Helping Hearts με χορηγό επικοινωνίας το Famagusta.News

DSC 8170 exclusive, Internapa College

Με στόχο να απαλύνουν τις δύσκολες μέρες που περνούν συμπατριώτες μας λόγω της δυσάρεστης οικονομικής κατάστασης πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σωτήρα μεγάλη εκστρατεία συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με τον Δήμο Σωτήρας, το κολλέγιο Internapa και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Helping Hearts.

Πολλοί ήταν οι συμπατριώτες μας, που έσπευσαν από το πρωί μέχρι το απόγευμα που ήταν σε εξέλιξη η εκστρατεία για να μεταφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

DSC 8157 scaled exclusive, Internapa College

Επισημαίνεται ότι η εκστρατεία λειτούργησε με τη μέθοδο drive through με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας ενώ παρόμοιες εκστρατείες προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν σε όλη την Κύπρο.

DSC 8161 scaled exclusive, Internapa College

Η εκστρατεία “Τράπεζα Τροφίμων” πραγματοποιήθηκε από το Internapa College σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Helping Hearts με χορηγό επικοινωνίας το Famagusta.News.

DSC 8133 scaled exclusive, Internapa College

Υπερήφανοι υποστηρικτές ήταν ο Δήμος Σωτήρας, το MOV Management και το Nevron.io

DSC 8125 scaled exclusive, Internapa College DSC 8120 scaled exclusive, Internapa College DSC 8114 scaled exclusive, Internapa College

Famagusta.News