Η Βασιλική Χατζηαδάμου στα 100 άτομα που υποστηρίζουν Αναστασιάδη

Στιγμιότυπο 2017 12 29 11.13.26 Βασιλική Χατζηαδάμου, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Αναστασιάδης, Προεδρικές Εκλογές 2018

Ανάμεσα στη λίστα με τα 100 άτομα που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη βρίσκεται και το όνομα της Βασιλικής Χατζηαδάμου.

Το πολύ δημοφιλές πρόσωπο από τον χώρο της τηλεόρασης και της μουσικής με καταγωγή τη Σωτήρα Αμμοχώστου βρίσκεται μαζί με άλλα 99 άτομα στον μακρύ κατάλογο των προσωπικοτήτων της υποστήριξης του Νίκου Αναστασιάδη για τις Προεδρικές Εκλογές του προσεχούς Ιανουαρίου.

Αυτοί είναι οι 100 που υποστηρίζουν Ν. Αναστασιάδη

Προσεγμένες επιλογές φαίνεται να έκανε ο Νίκος Αναστασιάδης ως προς τους 100 ανθρώπους που θα υποστηρίξουν την υποψηφιότητά του.

Με μια πρώτη ανάγνωση των 100 ονομάτων, τον πλήρη κατάλογο παρουσιάζουμε πιο κάτω, φαίνεται πως ο Νίκος Αναστασιάδης επέλεξε πρόσωπα με συμβολική σημασία, όπως για παράδειγμα άτομα από τον χώρο των Αντιστασιακών όπως τους: Τάκης Τσαγγάρης, Γιώργος Κουής, Γιώργος Χαραλάμπος και Γιώργος Σκουλλής.

Ακόμη, ιδιαίτερη πολιτική σημασία, έχουν ονόματα που χωρίς να έχουν πολιτική ιδιότητα συνδέονται στενά με το περιβάλλον του ΔΗΚΟ και του ενδιάμεσου χώρου αλλά και της οικογένειας Τ. Παπαδοπούλου. Για παράδειγμα Μιχάλης Μουσιούττας, Χάρης Βωβίδης (για χρόνια διευθυντής του γραφείου ΠτΔ και ιδιαίτερα του μ. Σπύρου Κυπριανού) Σάββας (Ιάσωνα) Περδίος, Χριστιάνα Κλεάνθους, Τίτος Κολώτας, Έλενα Τάνου (υποψήφια ευρωβουλευτής ΔΗΚΟ 2014), Ελένη Κολιού, Μαριάννα Χατζηστεφάνου Πελεκάνου.

Ακόμη στους 100 ξεχωρίζουν πρόσωπα με γνωστή παρουσία και δράση στον ενδιάμεσο χώρο όπως ο γνωστός καθηγητής Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, η Σούλλα Ζαβού και η Στέλλα Μιχαηλίδου.

Αξιοσημείωτα είναι και τα πρόσωπα από τον αθλητικό χώρο, όπως: η ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου, ο ολυμπιονίκης Απόστολος Παρέλης, η κάτοχος του Παγκυπρίου ρεκόρ Ελένη Αρτυματά όπως  και η Άντρη Σιάλου καθώς και ο γνωστός ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Από τον χώρο της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς υπάρχουν προσωπικότητες που ξεχωρίζουν όπως η Δρ Άννα Αχιλλεούδη, Πρόεδρος ΠΑΣΥΚΑΦ, Εύη Παπαδοπούλου (Πρόεδρος EUROPA DONNA), η Δρ Αντρούλλα Ελευθερίου (Διευθύντρια Παγκόσμιου Οργανισμού Θαλασσαιμίας), η Άννα Κοσμά (Πρόεδρος Συνδέσμου Γυναικών υπαίθρου Λάρνακας), Μόνικα Μιτσίδου (γνωστή ακτιβίστρια με φιλοζωικές οργανώσεις) όπως επίσης και ο Κώστας Γαβριήλιδης (πρώην Πρόεδρος ACCEPT– ΛΟΑΤΙ).

Με σημαντική εκπροσώπηση παρουσιάζεται όμως και ο πανεπιστημιακός χώρος στους 100 του Νίκου Αναστασιάδη όπως Νιόβη Σανταμμά (Πρόεδρος Τμήματος Βιολογικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κύπρου), Κουτσελίνη Μαίρη (Δ/ντρια έδρας UNESCO για την ισότητα των φύλων Παν. Κύπρου), Γιώργος Θεοχαρίδης (Αναπλ. Καθηγητής Οικονομικών), Τούλλα Ονουφρίου (καθηγήτρια ΤΕΠΑΚ), Κλέα Παπαέλληνα (Παν Κύπρου).

Διακριτή είναι και η παρουσία εκπροσώπων του χώρου της ψυχαγωγίας όπως Βασιλική Χατζηαδάμου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Χριστοφόρου Κωνσταντίνος και Μορφής Γκρέγκορυ.

Στους 100 υπάρχουν ακόμη εκπρόσωποι κάθε θρησκευτικής ομάδας. Γνωστοί επιχειρηματίες, ιατροί και Δικηγόροι βρίσκονται επίσης στη λίστα του Νίκου Αναστασιάδη όπως: ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Αγκαστινιώτης, Χαρίλαος Πηλακούτας, Ανδρέας Ζορπάς, Συμεών Κασιανίδης, Έλενα Κίρζη, Άννα (Αλέκου) Μιχαηλίδη, Άντρη (Φάνου) Επιφανείου, Πανδώρα Τσεριώτη.

Famagusta.News