Στήριξη οικογενειών από τη Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου ενόψει Πάσχα – Αυξημένες οι ανάγκες (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκκληση Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνου: Όσοι χρειάζονται βοήθεια ή γνωρίζουν οικογένειες που χρειάζονται να μας προσεγγίζουν για να μπορούμε να προσφέρουμε - Δείτε το βίντεο

Screenshot 2021 04 29 at 10.26.12 AM exclusive, Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου, Πάσχα

Η Μητρόπολη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου μέσω του κοινωνικού Παντοπωλείου που διαθέτει προσφέρει ολόχρονα βοήθεια σε οικογένειες που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας. Ωστόσο η προσπάθεια εντείνεται για τις ημέρες των εορτών.

Περίπου 400 οικογένειες έχουν λάβει βοήθεια μέχρι στιγμής από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολις Κωνσταντίας – Αμμοχώστου ενόψει και των εορτών του Πάσχα.

Αυτό ανέφερε ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολις, Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς, επισημένωντας πως δόθηκαν τρόφιμα, πασχαλινά προΪόντα, είδη πρώτης ανάγκης και βοήθεια για κάποιες άλλες ανάγκες, με στόχο καμία οικογένεια να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα αυτές τις Άγιες ημέρες.

Ο Αρχιμανδρίτης ανέφερε ότι δεν είναι εφικτό να γνωρίζει η Μητρόπολη όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη για βοήθεια, και έκανε έκκληση σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, αλλά και σε οικογένειες που γνωρίζουν οικογένειες που έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν με την Μητρόπολη ούτως ώστε να δοθεί έγκαιρα η βοήθεια που είναι εφικτό να δοθεί.

Επίσης, έκανε αναφορά και στην αύξηση των αναγκών λόγω της πανδημίας, καθώς επισήμανε πως οι οικογένειες τον τελευταίο χρόνο που χρειάζονται βοήθεια έχουν διπλασιαστεί, καθώς αρκετές δουλείες του κόσμου έχουν επηρεαστεί, αφού όπως καλά είναι γνωστό η πλειοψηφία των πολιτών στην Επαρχία μας δραστηριοποιείτε στον τουριστικό τομέα, ένα τομέα που επηρεάστηκε στο έπακρο από την πανδημία.

Famagusta.News