Στο Λίβανο αντιπροσωπεία της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου για προβολή του τουριστικού προϊόντος

sef ΕΤΑΠ Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Με στόχο την προβολή του τουριστικού προϊόντος της επαρχίας Αμμοχώστου, αντιπροσωπεία της Εταιρείας Τουριστικής  Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου (ΕΤΑΠ) βρίσκεται από χθες βράδυ στο Λίβανο.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι «αποστολή της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, αποτελούμενη από τους Δημάρχους Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας και Σωτήρας και ξενοδόχους της περιοχής αναχώρησε χθες βράδυ για τη Βηρυτό. Στόχος της αποστολής είναι να γίνουν παρουσιάσεις, εργαστήρια και άλλες δράσεις σε 70 και πλέον τουριστικά γραφεία του Λιβάνου αναφορικά με το τουριστικό προιόν της Κύπρου».

Ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «ο Λίβανος έχει εξαιρετικές προοπτικές καθώς είναι μια χώρα που απέχει από την Κύπρο μόνο 20 λεπτά αεροπορικώς, με προσβασιμότητα τριών και πλέον πτήσεων την ημέρα. Είναι μια χώρα με πληθυσμό 6 εκατομμυρίων ατόμων, αποτελεί μια αγορά μέσω της οποίας μπορούμε να προσελκύσουμε τουρίστες «ποιότητας» ενώ μπορούν να αυξηθούν σημαντικά και σε ολόχρονη βάση οι αφίξεις από το Λίβανο».

Στην ανακοίνωση προστίθεται ακόμα ότι «σύμφωνα με τον κ. Καρούσο στόχος της επίσκεψης στο Λίβανο είναι να ενημερωθούν οι τουριστικοί πράκτορες και τα τουριστικά γραφεία για το προϊόν και την τουριστική εμπειρία που προσφέρουμε. Ταυτόχρονα θα ενημερώσουμε για το όραμα μας για τον τουρισμό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου».

Πηγή: ΚΥΠΕ