Τοπικα

Στο Παρίσι για προβολή του τουριστικού της προϊόντος η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Αμμοχώστου βρίσκεται από σήμερα στο Παρίσι για να συμμετάσχει σε μια από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη. Η IFTM Top Resa 2024 ανοίγει σήμερα τις πόρτες της για να υποδεχθεί μερικούς από τους σημαντικότερους φορείς στον τομέα του τουρισμού διεθνώς, σε μια τουριστική έκθεση η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων στη γαλλική πρωτεύουσα, η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με κορυφαίους διοργανωτές ταξιδιών που δραστηριοποιούνται στη γαλλική αγορά σε μια προσπάθεια προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, με ιδιαίτερη έμφαση στις ειδικές μορφές τουρισμού που μπορούν να ενισχύσουν τις τουριστικές ροές ολόχρονα και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Τα τελευταία χρόνια καταγράφεται σημαντικός αριθμός πτήσεων από και προς τις γαλλικές πόλεις, τόσο σε ότι αφορά το αεροδρόμιο της Λάρνακας όσο και το αεροδρόμιο της Πάφου, γεγονός που αναδεικνύει την ανάγκη για περαιτέρω ενημέρωση και εμβάθυνση των σχέσεων με την αγορά της Γαλλίας.

Σε δηλώσεις του ο Λειτουργός της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, κ. Γιώργος Καυκαλιάς, στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια που γίνεται για ενδυνάμωση του brand awareness σε ότι αφορά το τουριστικό προϊόν της επαρχίας, αφενός σε αγορές στις οποίες υπάρχει πρόσφορο έδαφος με απευθείας πτήσεις για τα αεροδρόμια της Κύπρου και αφετέρου σε αγορές που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για ταξίδια πέραν των μηνών του καλοκαιριού. Η Γαλλία, όπως είπε, αποτελεί μια από αυτές τις αγορές και διερευνώνται τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης των τουριστικών ροών, τα επόμενα χρόνια, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό και τις προσπάθειες που καταβάλλει το Υφυπουργείο Τουρισμού προς αυτή την κατεύθυνση.

Η παρουσία της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου στην γαλλική πρωτεύουσα, εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών και δράσεων που αποσκοπούν στην προβολή και προώθηση της περιοχής στις διεθνείς αγορές, οι οποίες θα εντατικοποιηθούν και εντός του 2025.

Ροη Ειδησεων

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό τους

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι υποδέχτηκε το…

17 Σεπτεμβρίου, 2024

Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για Interconnector

Στις 18:00 σήμερα ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Παπαναστασίου θα προβεί σε ανακοινώσεις για το θέμα…

17 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπουργικό: Αποφάσισε έκτακτη βοήθεια €350.000 προς του μελισσοκόμους

Την καταβολή έκτακτης οικονομικής βοήθειας ύψους €350.000 προς του μελισσοκόμους, αποφάσισε την Τρίτη το Υπουργικό…

17 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέο ιστορικό ρεκόρ σε μηνιαίες αφίξεις τουριστών στον Αύγουστο

Νέο ιστορικό ρεκόρ όλων των εποχών σημείωσαν οι αφίξεις τουριστών τον Αύγουστο, ο οποίος ανήλθαν…

17 Σεπτεμβρίου, 2024

Tέσσερα ζευγάρια ανακηρύχθηκαν σε «Πρέσβεις Τουρισμού» της Αγίας Νάπας

Ο λόγος για τους Dyba και Dybova Pavel από την Τσεχία οι οποίοι ήρθαν στην…

17 Σεπτεμβρίου, 2024

«Εξαιρετική τιμή, τεράστια ευθύνη» λέει ο Καδής για χαρτοφυλακίο Αλιείας και Ωκεανών

Εξαιρετική τιμή, αλλά και τεράστια ευθύνη αποτελεί η ανάθεση στην Κύπρο του αναβαθμισμένου χαρτοφυλακίου για…

17 Σεπτεμβρίου, 2024