Eπ.Αμμοχώστου: Στρατιώτες, πυροσβέστες και αστυνομικοί ξύρισαν το μουστάκι τους για καλό σκοπό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

4 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας

Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον ανδρικό καρκίνο για 5η συνεχόμενη χρονιά η 7η Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμμοχώστου πραγματοποιήσαν φιλανθρωπική εκδήλωση «ΞΥΡΙΖΩ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΜΟΥ» στο στρατόπεδο Δ. Χριστοδούλου & Φ. Πίττα στο Φρέναρος.

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής της Επαρχίας Αμμοχώστου Γιώργος Οικονόμου, ο βοηθός Αστυνομικός Διεθυντής Πάρης Παρασκευαδιάδης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της επαρχίας Αμμοχώστου Steve Θεοδούλου, ο Ταξίαρχος 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού Μανώλης Μανώλη, ο Διοικητής του 7ου ΛΑΤ Αντώνης Κουσιάππας, Μέλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμμοχώστου,στρατιώτες και αστυνομικοί οι οποίοι ξύρισαν το μουστάκι τους για καλό σκοπό.

Ο Αστυνομικός διευθυντής της επαρχίας Αμμοχώστου κύριος Γιώργος Οικονόμου ανέφερε ότι «είναι με ιδιαίτερη χαρά που συνδιοργανώσαμε και φέτος αυτήν την φιλανθρωπική εκδήλωση που σκοπό έχει να βοηθήσει τα άτομα με ιδικές ικανότητες αυτές τις άγιες μέρες. Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Αμμοχώστου, της Εθνικής Φρουράς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται παρόν για να ξυρίσουν τα μουστάκια τους ή να κουρευτούν με σκοπό να βοηθήσουμε του συνανθρώπους μας».

Όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα ενισχύσουν το ταμείο του ειδικού κέντρου για παιδιά με ειδικές ικανότητες «Απόστολος Παύλος» στο Λιοπέτρι.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

1 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας 2 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας 3 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας 5 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας 6 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας 7 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας 9 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας 10 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας 11 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας 4 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας 8 exclusive, εκδήλωση, σώματα ασφαλείας