Survivor 4: Διαψεύδει τις φήμες περί αποχώρησης της Ελευθερίας η αδερφή της (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ασφαλώς και δεν είναι στην Κύπρο η Ελευθερία, είχε ακουστεί ότι έχει έρθει στο χωριό της και το σπίτι μου. Όλα αυτά είναι ψέμα»

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 02 12T184001.033 Survivor 4, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση περί οικειοθελούς αποχώρησης της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor 4.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/survivor-4-apohorisi-eleytherias-eleytherioyΟπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου, με την οποία έκαναν παρέα, η σφοδρή επίθεση του Αλέξη Παππά και όλης της μπλε ομάδας εναντίον της, αλλά και το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες της την ψήφισαν στην τελευταία ψηφοφορία, έχει καταρρακώσει την Ελευθερία Ελευθερίου.

Το spoiler λοιπόν που κυκλοφορεί είναι ότι υπάρχει ενδεχόμενο οικειοθελούς αποχώρησης, καθώς η τραγουδίστρια αισθάνεται «προδομένη» από την ομάδα της στο «Survivor 4». Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Η αδελφή της Ελευθερίας Ελευθερίου σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής διέψευσε αυτές τις φήμες και δήλωσε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου παραμένει στο «Survivor 4».

«Ασφαλώς και δεν είναι στην Κύπρο η Ελευθερία, είχε ακουστεί ότι έχει έρθει στο χωριό της και το σπίτι μου. Όλα αυτά είναι ψέμα. Η Ελευθερία είναι στο Survivor. Το ότι μπορεί να θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε. Το πιστεύω ότι μπορεί να έγινε και να το ζήτησε μετά από όλα αυτά που είχαμε δει και είχαν συμβεί. Αλλά δεν θα φύγει. Εγώ που γνωρίζω την Ελευθερία είναι πολύ δυνατή και δεν θα φύγει. Είναι άνθρωπος που παλεύει στη ζωή της και είμαι σίγουρη ότι δεν θα φύγει. Λυπηθήκαμε να είναι έτσι πιεσμένη, αλλά ξέρουμε πόσο δυνατή είναι και πιστεύαμε ότι θα το ξεπερνούσε όλο αυτό και έτσι έγινε».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Η αδελφή της Ελευθερίας Ελευθερίου, Σκεύη, για πρώτη φορά διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν να έχει αποχωρήσει από το Survivor.

Αδελφή Ελευθερίας Ελευθερίου: Η Ελευθερία δεν είναι στην Κύπρο, είναι στο Survivor | OPEN TV (tvopen.gr)

Πηγή: iefimerida.gr