Τοπικα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες πίσω από τον θάνατο του 76χρονου που υπέστη ηλεκτροπληξία

Βρετανός μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, ενώ έκανε κηπουρικές εργασίες στην αυλή του σπιτιού του.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «χθες γύρω στις 09.30 το πρωί, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, για αναίσθητο άνδρα σε αυλή οικίας στην περιοχή Αγίας Θέκλας, έδαφος Αγίας Νάπας.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, του ΤΑΕ Αμμοχώστου και πλήρωμα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, οι οποίοι εντόπισαν στην αυλή της οικίας άνδρα, ο οποίος έφερε τραύμα στο χέρι και στο κεφάλι».

Πρόσθεσε ότι «ο άνδρας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του. Πρόκειται για τον William Edward, 76 ετών από την Βρετανία, που διέμενε μόνιμα στην Αγία Νάπα με τη σύζυγο του».

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία «φαίνεται ότι ο 76χρονος κατά τον συγκεκριμένο χρόνο, εκτελούσε κηπουρικές εργασίες στην αυλή της οικίας του. Ωστόσο στην προσπάθεια του να αφαιρέσει ασφάλεια από extension που είχε συνδεδεμένο σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να δέχθηκε κτύπημα από το ηλεκτρικό ρεύμα, που είχε είσοδο/έξοδο από το δάκτυλο και το κεφάλι του».

Όπως είπε ο κ. Θεοδούλου «η σκηνή φωτογραφήθηκε από τους άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις. Στη σκηνή μετέβησαν και μέλη της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας οι οποίοι παρέλαβαν το extension για εξετάσεις, ενώ από εξετάσεις που διενήργησαν στις πρίζες της οικίας δεν εντοπίστηκε απώλεια ηλεκτρικού ρεύματος».

Ανέφερε επίσης ότι γύρω στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 76χρονου από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Ροη Ειδησεων

Προωθούνται δύο κέντρα στήριξης ατόμων με διατροφικές διαταραχές

Κονδύλι ύψους €1 εκ. για τη δημιουργία κέντρου στήριξης για άτομα με διατροφικές διαταραχές θα…

20 Ιουνίου, 2024

Στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για τα 50 χρόνια από την εισβολή

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προετοιμάζεται για έντονη διπλωματική δραστηριότητα μετά το τέλος της…

20 Ιουνίου, 2024

Λοϊζίδου: Έξαρση αναρτήσεων βίντεο – φωτογραφιών σε social media χωρίς τη συγκατάθεση των εικονιζόμενων

Το τελευταίο χρονικό διάστημα επικρατεί έξαρση στις αναρτήσεις, δημοσιεύσεις, αναδημοσιεύσεις ή αναπαραγωγές σε μέσα κοινωνικής…

20 Ιουνίου, 2024

Φρέναρος: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα που θα τραγουδήσουν στο 15ο Φεστιβάλ Καρπουζιού

Έρχεται το πιο δροσερό φεστιβάλ της χρονιάς το Φεστιβάλ Καρπούζι στις 12 Ιουλίου 2024! Στο…

20 Ιουνίου, 2024

Κάκκουρας: Διαχειρίσιμο το πρόβλημα με GPS λόγω συρράξεων στο Ισραήλ

Διαχειρίσιμο είναι μέχρι στιγμής το πρόβλημα επηρεασμού του GPS λόγω των συρράξεων στο Ισραήλ, είπε…

20 Ιουνίου, 2024

Βίντεο-σοκ: Μεθυσμένος οδηγός εμβολίζει ποδηλάτες και περνά με το SUV πάνω από τον ένα (σκληρές εικόνες)

Στο βίντεο σοκ, που κατέγραψε συνάδελφός τους της Δευτέρα διακρίνονται οι δύο ποδηλάτες στη δεξιά…

20 Ιουνίου, 2024