Συναντήσεις ΕΒΕΑ με δήμαρχο Σωτήρας και κοινοτάρχες Αυγόρου και Λιοπετριού (ΦΩΤΟ)

Στις συναντήσεις η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και αντιμετωπίζουν οι δύο κοινότητες, αλλά και ο Δήμος της Σωτήρας σε θέματα ανάπτυξης

1 Copy 96 exclusive, ΕΒΕΑ

Συναντήσεις με τον Δήμαρχο Σωτήρας και τους κοινοτάρχες Αυγόρου και Λιοπετρίου πραγματοποιήσε χθες Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023, το Επιμελητήριο Αμμοχώστου.Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου αποτελούμενη από τον Αμ. Πρ. Πρόεδρο κ. Γιώργο Μαυρουδή, τον Αντιπρόεδρο Εμπορίου κ. Μιχάλη Βασιλείου, τον Αντιπρόεδρο Βιομηχανίας κ. Πιερή Γυψιώτη και το μέλος του ΔΣ κ. Σωτήρη Παναγιώτου, επισκέφθηκαν στα γραφεία τους τον κοινοτάρχη Αυγόρου κ. Παναγιώτη Μιχαηλά και τον κοινοτάρχη Λιοπετρίου κ. Βάσο Μανώλη.

Ακολούθως, με την συμμέτοχη του κ. Χρίστου Αγγελίδη, Αντιπροέδρου Τουρισμού του Επιμελητηρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Σωτήρας κ. Γιώργο Τάκκα.

1 9 exclusive, ΕΒΕΑ

Στις συναντήσεις η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και αντιμετωπίζουν οι δύο κοινότητες (πράσινο σημείο , γεωργικά θέματα, ενημέρωση για την πρόοδο των έργων στον Ποταμό Λιοπετρίου), αλλά και ο Δήμος της Σωτήρας σε θέματα ανάπτυξης. Έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων για κοινή δράση προς επίλυση των θεμάτων.

1 Copy 94 exclusive, ΕΒΕΑ 2 Copy 4 exclusive, ΕΒΕΑ