Τα αμπελοπούλια “άναψαν φωτιές” στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι

Στιγμιότυπο 2017 10 27 18.26.26 Αμπελοπούλια, Κυνήγι, Λαθροθηρία

Ένταση προκλήθηκε στο στούντιο της εκπομπής “Μεσημέρι και κάτι” του Σίγμα μεταξύ του Ευρωβουλευτή Νεοκλή Συλικιώτη και της παρουσιάστριας της εκπομπής Κατερίνας Χριστοφίδου.

Λόγος…το ότι η παρουσιάστρια Κατερίνα Χριστοφίδου απηύθυνε τον λόγο στον κ. Συλικιώτη, για να τοποθετηθεί, αν το επιθυμεί, για το προηγούμενο θέμα συζήτησης στην εκπομπή, που αφορούσε στην παράνομη θήρευση αμπελοπουλιών.

Ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ, με έντονο ύφος απάντησε στην κα Χριστοφίδου, λέγοντας “αυτό παραπάει, δεν θα συζητήσω καθόλου το θέμα αυτό, ήρθαμε να συζητήσουμε το Κυπριακό”.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής προσπάθησε να εξηγήσει στον κ. Συλικιώτη ότι από τη στιγμή που ο προηγούμενος συνομιλητής στο πάνελ τοποθετήθηκε επί του συγκεκριμένου ζητήματος, ήταν υποχρέωσή της να τον ρωτήσει αν έχει κάτι να πει ή να προσθέσει στο θέμα αυτό. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι απλά του έδωσε χρόνο αν ήθελε να τοποθετηθεί για το ζήτημα και μετά θα προχωρούσαν στη συζήτηση του Κυπριακού.

Πήρε όμως και πάλι σε έντονο ύφος την απάντηση του κ. Συλικιώτη, ο οποίος είπε “Να μάθετε, όταν καλείτε κάποιους να μιλήσουν για σοβαρά θέματα, να συζητάτε για σοβαρά θέματα και να μην τρώτε τον χρόνο χωρίς λόγο”.

Η κα Χριστοφίδου εξέφρασε τη λύπη της για το έντονο ύφος του κ. Συλικιώτη και για το ότι αποκάλεσε τους συντελεστές και την εκπομπή ως “μη σοβαρούς” και τον κάλεσε να απολογηθεί.

Ο Νεοκλής Συλικιώτης δεν απολογήθηκε και αντέστρεψε τα πυρά στην παρουσιάστρια της εκπομπής, υποστηρίζοντας ότι καθυστέρησαν να μπουν στο στούντιο για δεκαπέντε λεπτά και αυτό είναι ανεπίτρεπτο”, όπως είπε.

“Θέλετε να συζητάτε για τα αμπελοπούλια, να μην με καλείτε. Αν μου λέγατε ότι θα συζητήσουμε για τα αμπελοπούλια, δεν θα ερχόμουν. Να δείχνετε σεβασμό προς τους καλεσμένους”, τόνισε με έντονο ύφος ο κ. Συλικιώτης.

Η στιγμή της έντασης αυτούσια στο βίντεο ξεκινά στο 04:10.

Πηγή: Sigmalive