Τα κατάφερε η μικρή Στυλιανή: «Ακόμα και έτσι όλα τα μπορεί»!

Η μικρή 6χρονη κατάφερε να ενταχθεί στο σύνολο της τάξης παρόλες τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει καθημερινα

6144D7D7 4EF7 4FB1 8FFB 9283631F4931 exlusive

Η εξάχρονη Στυλιανή Χρυσάνθου, η οποία έχει εγκεφαλική παράλυση, κατάφερε να ενταχθεί στο σύνολο της τάξης παρόλες τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει καθημερινά, αναφέρει σε ανάρτηση η μητέρα της, Χριστούλα Αντωνίου-Χρυσάνθου.

Σε ανάρτηση στο Facebook αναφέρει:

«Η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος, με πολλή αγώνα, επιμονή και υπομονή η Στυλιανή κατάφερε να ενταχθεί στο σύνολο της τάξης παρόλες τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει καθημερινά.

Με την αγάπη και την στήριξη της δασκάλας της, της συνοδού της, της λογοθεραπεύτριας της, της διευθύντριας και γενικά όλου του προσωπικού του σχολείου που ερχόταν καθημερινά σε επαφή μαζί της αλλά και την αγάπη και την αποδοχή των παιδιών των ιδίων.

Για όλους εσάς που αρχικά σταθήκατε εμπόδιο στο δικαίωμα της στη φοίτηση  κανονικά στη τάξη ένα έχω να πω. Απλά σας έκλεισε το στόμα με τα κατορθώματα της.. Πάρτε μαθήματα ζωής από ένα  6χρονο παιδάκι  με εγκεφαλική παράλυση γιατί ακόμα και έτσι όλα τα μπορεί με το δικό της τρόπο! Δώστε ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους! Αυτό μόνο !!!!

Σημειώνεται ότι η Στυλιανή στην αρχή της σχολικής χρονιάς έδωσε το δικό της αγώνα, ώστε να μπορέσει να γίνει αποδεκτή στην ενιαία εκπαίδευση στο σχολείο, με τα υπόλοιπα παιδάκια της ηλικίας της χωρίς διακρίσεις.