Θεοδώρα Κυριάκου: Ψηφίζουμε για να κτίσουμε το μέλλον των παιδιών μας, για μια ανθρώπινη κοινωνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο της υποψήφιας Βουλεύτριας της ΔΗΠΑ στην Αμμόχωστο, στο οποίο μιλάει στα παιδιά, για το όραμα της, για μια ανθρώπινη κοινωνία

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 05 21T152327.658 Αρθρογραφία Βουλευτικών, Βουλευτικές Εκλογές 2021, Θεοδώρα Κυριάκου

Στην ανάρτηση ενός πρωτότυπου βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησε η υποψήφια βουλεύτρια με την ΔΗΠΑ στην Αμμόχωστο, Θεοδώρα Κυριάκου. 

Η δημοσιογράφος και υποψήφια πολιτικός, στο βίντεο μιλάει σε μικρά παιδιά, για το όραμα της για μια ανθρώπινη κοινωνία. Εξάλλου, το μέλλον του τόπου είναι οι νέοι και τα μικρά παιδιά.

Στην παρέα των παιδιών βρίσκονται και παιδάκια με ιδιαιτερότητες, με την υποψήφια Βουλεύτρια της ΔΗΠΑ να στέλνει το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ίσοι και πρέπει να έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες, σε μια ανθρώπινη κοινωνία.

“Γι αυτά τα παιδιά πρέπει να προσπαθούμε. Η Βουλή πρέπει να είναι ο χώρος όπου με τους νόμους θα δημιουργήσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία! Για όλα τα παιδιά! Για το αύριο αυτού του τόπου”

Όσα ανέφερε στα παιδιά:

“Συγκινούμαι αλλά είμαι πολύ χαρούμενη παιδιά μου που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας.

Η ευθύνη μου όσο σας βλέπω στα μάτια είναι ακόμα μεγαλύτερη, εσείς είστε το μέλλον του τόπου κι εμείς πρέπει να σας παραδώσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία.

Εσείς άλλωστε θα μας δείξετε το δρόμο.

Με μνήμη, δύναμη, περίσκεψη και αποφασιστικότητα θα προσπαθήσω να τοποθετήσω ένα λιθαράκι ώστε να σας παραδώσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία.

Πρέπει λοιπόν παιδιά μου, κάθε μέρα που περνάει να την αξιοποιούμε για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όλα όσα χρειάζεστε για να σας παραδώσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία.

Αυτή η διαφορετικότητα μάς δημιουργεί ένα βάρος ευθύνης.

εσείς άλλωστε δεν θέλετε λόγια, για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, θέλετε να βλέπετε μόνο έργα. Μόνο έτσι παιδιά μου θα σας παραδώσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία.

Κάθε οργανωμένη κοινωνία κρίνεται από την φροντίδα  και την αλληλεγγύη που παρέχει σ’ αυτούς που το έχουν περισσότερη ανάγκη.

Η ποιότητα μου θα κριθεί αν μπορέσω τελικά να μεριμνώ για αυτούς που έχουν μεγαλύτερες ή διαφορετικές ανάγκες .

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για να κτίσουμε όλοι μαζί το μέλλον των παιδιών μας,  για μια ανθρώπινη κοινωνία”

Δείτε το σχετικό Βίντεο: